Grunde Myhrer:

Røper milepæl

TV-personlighet Grunde Myhrer er en erfaring rikere.

GLADNYHET: Grunde Myhrer starter 2022 på best mulig vis. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Grunde Myhrer starter 2022 på best mulig vis. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grunde Myhrer (26) ble først kjent da han deltok i «Paradise hotel» i 2017. Det ble startskuddet for flere gøyale ting for Myhrer, som siden både har sunget på VG-lista, danset seg over parketten i «Skal vi danse» og laget mat i «Camp Kulinaris».

26-åringen er imidlertid ikke mye å se i rampelyset lenger. På hjemmebane har han blant annet studert og fokuserer på trening. Myhrer trives i aktivitet - og det skal visstnok ikke bli mindre av det framover.

Lørdag kunne nemlig TV-personligheten dele en gladnyhet med sine 46 000 følgere på Instagram.

Røper kjøp

Til et bilde av seg selv som holder opp et sett nøkler, avslører Myhrer at han har kjøpt seg leilighet i Oslo. Overfor Se og Hør forteller han at det er hans aller første boligkjøp.

- Den ligger med nærhet til marka og med utsikt, så er veldig glad for akkurat det, sier Myhrer, som dermed ikke har mange meterne fra ytterdøra til marka, hvor han kan opprettholde aktivitetsnivået.

Å endelig ha fått mulighet til å kjøpe egen bolig, beskriver han som «veldig fint».

- Det kjennes veldig godt å komme inn på boligmarkedet, sier han.

Aktiv mann

Som nevnt er Grunde Myhrer en aktiv mann, og deler stadig bilder av diverse aktiviteter - som fra skiløypa - på Instagram. Det er imidlertid ikke alltid ting har gått etter planen for den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren.

Da han i 2019 skulle hoppe i fallskjerm. I stedet for å lande trygt på bakken, endte Myhrer opp med å kollidere med et tre. Der ble han hengende om lag 20 meter over bakken.

Både redningshelikopter og brannmannskaper bidro i redningsaksjonen, og 23-åringen kom seg omsider trygt på bakken igjen.

HANG FAST: Realitykjendis Grunde Myhrer ble hengende fast i et tre etter et fallskjermhopp i Tønsberg lørdag. Foto/video: Peder Gjersøe og Grunde Myhrer Vis mer

I etterkant av uhellet begynte rykter å spre seg på sosiale medier om at dette var et PR-stunt. Det avkreftet Myhrer raskt. Da Dagbladet møtte han i etterkant av det hele, hadde han følgende å si:

- Det måtte jeg gå ut og avkrefte med en gang. Det hele kunne jo vært ganske alvorlig for min egen del, men også med tanke på ressursene som ble satt i sving, alt fra Sea King-helikopteret til sykehuset og brannvesenet. Det er en spesiell ting å påstå, fortalte han.

Forbilde for barn og unge

Selv om Myhrer støtt og stadig har dukket opp i forskjellige TV-prosjekter opp gjennom åra, har han holdt seg fra å skape de største overskriftene i pressen.

- Jeg har ikke som mål å skape skandaleoverskrifter. Jeg kunne nok lagt ut mye mer som hadde fått plass i pressen, men det er ikke det jeg vil eller er ute etter, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

GRUNDE MYHRER: Selv om ting kanskje virket greit på skjermen, var ikke alt helt som det skulle for Grunde Myhrer, en av årets deltakere i Camp Kulinaris. Nå forteller han hvordan han egentlig hadde det. Vis mer

Myhrer vil heller dele utvalgte deler av livet sitt, og prøver å være et godt forbilde.

- Prøver å være et godt forbilde for unge og inspirere til noe positivt, har han fortalt.

Myhrer har blant annet snakket åpent om at han ikke drikker alkohol, og slik har han vært hele livet. Han har også tidligere reist rundt i landet og holdt foredraget «Ung og edru» - et foredrag som deler erfaringer og svarer på spørsmål om alkoholbruk, og ikke en streng pekefinger mot de som velger å drikke alkohol, ifølge KOM24.

LES OGSÅ: Mark Cuevas: Deler gladnyhet etter kjærlighetsdramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer