Louise Angelica Riise:

Røper leilighetskjøp etter bruddet

Influenseren flytter nå i egen leilighet.

FLYTTER: Louise Angelica Riise har gått til anskaffelse av ny bolig etter bruddet med John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLYTTER: Louise Angelica Riise har gått til anskaffelse av ny bolig etter bruddet med John Arne Riise. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at Louise Angelica Riise (31) og fotballstjerne John Arne Riise (40) går fra hverandre etter sju års ekteskap.

Det bekreftet de selv overfor Se og Hør.

Louise Angelica fortalte også nyheten på Instagram, hvor hun kunne fortelle at de går fra hverandre som venner.

«Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre», forklarte hun følgerne sine da.

Kjøpt leilighet

Nå kan hun fortelle at hun har funnet seg et nytt sted å bo. Også dette gjør hun i et innlegg på Instagram.

«Litt vemodig, ydmyk og stolt kan jeg meddele at jeg akkurat har kjøpt meg leilighet. Nå starter et nytt kapittel», skriver hun.

31-åringen kan også avsløre at hun har latt seg inspirere av «Sommerhytta», og er klar til å ta på seg arbeidsbuksene.

«Har kjøpt meg et oppussingsobjekt. Jeg gleder meg til å ta dere med på prosessen fra hus (leilighet) til hjem», skriver hun.

Hun og John Arne giftet seg i Nordberg kirke for sju år siden. Fem år senere ble de foreldre til sønnen Colin. Da tok Louise Angelica med kameraene inn på fødestua i en episode av «Kjendismødre».

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Åpne om utfordringer

I 2019 flyttet de til en luksusvilla på Nøtterøy i Tønsberg.

Det snart forhenværende ekteparet har tidligere vært åpne om utfordringer i forholdet, blant annet under coronapandemien.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin, kunne John Arne fortelle til Se og Hør i fjor.

Louise Angelica har også fortalt om at hun har vært mye alene grunnet jobben til John Arne.

- Det er litt ensomt i lengden, for man finner seg venner og gode naboer, og plutselig må vi flytte igjen. Og så må man begynne på nytt, igjen og igjen. Så det er ikke bare enkelt, men vi synes det er mer spennende enn negativt, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Rennes ned av frierbrev

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer