Kris Jenner:

Røper Kris Jenner døtrenes graviditeter her?

Fansen klarer ikke å løse gåten.

FORVIRRER: Kris Jenner har gjort klart julegaver til barnebarna. Fansen klarer imidlertid ikke å forstå hvorfor hun har kjøpt inn ni gaver når hun bare har seks barnebarn. Foto: NTB scanpix / Instagram
FORVIRRER: Kris Jenner har gjort klart julegaver til barnebarna. Fansen klarer imidlertid ikke å forstå hvorfor hun har kjøpt inn ni gaver når hun bare har seks barnebarn. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ryktene om at både Kylie Jenner (20) og Khloé Kardashian (32) venter hvert sitt barn er ennå ikke blitt bekreftet.

Likevel elsker de to søstrene og resten av Kardashian-klanen å holde fansen på pinebenken og dropper stadig hint som skaper spekulasjoner.

Nå kan det virke som at momager Kris Jenner (62) kan ha klart å røpe døtrenes graviditeter, ifølge Seventeen.

Denne uken delte realitydronningen et bilde på Instagram av en haug med julegaver til barnebarna sine.

«Tusen takk til #burtsbeesbaby @burtsbeesbaby #bbbfamjam for den mest fantastiske kolleksjonen av familie-pysjamaser. Kan ikke vente med å kose med barna #holidayseason. Tusen takk for kolleksjonen til alle mine barnebarn», skrev hun til bildet.

Det som forvirrer fansen er imidlertid at det er avbildet ni presanger, mens Kris har seks barnebarn, eller syv med Kim Kardashians (37) kommende baby.

I kommentarfeltet spekulerer flere i om de to resterende gavene er ment til Kylie og Khloé i forbindelse med deres angivelige graviditeter.

Diskusjon i kommentarfeltet

«Det er ni sett. Kom igjen og innrøm det snart. Dere er i rampelyset, så hva forventer dere?», skriver en oppgitt Instagram-bruker under bildet.

«Jeg vet virkelig ikke om Kylie og Khloé er gravide, men Kylie bruker bare store klær om dagen og legger aldri ut bilder i helfigur etter at ryktene oppsto. Det er forvirrende. I tillegg ser man på bildet at navnene til barnebarna er skrevet på navnelappene, North, Saint, Penelope, osv. Men det er to gaver der det står en lang tekst, kanskje fordi de ikke vet navnene ennå», skriver en annen.

Andre er imidlertid ikke så sikre på at alle gavene er til Kris sine barnebarn.

«Hallo, skjerp dere. De to resterende er helt sikkert til Kris selv og kjæresten hennes Corey», skriver en tredje.

Saken forsetter nedenfor.

GRAVID? Flere utenlandske medier mente at Khloé Kardashian viste frem babymagen da hun var i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
GRAVID? Flere utenlandske medier mente at Khloé Kardashian viste frem babymagen da hun var i New York tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Babyboom i familien

Det var i september at nettstedet TMZ skrev at Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (25) venter sitt første barn sammen.

Måneden etter hevdet flere utenlandske nettsteder at også Khloé Kardashian og basketballspilleren Tristan Thompson (26) skal bli foreldre.

Begge søstrene har vært tause rundt babyryktene, men de begge har gitt fansen grunn til nysgjerrighet.

Helt siden babyryktene begynte å svirre har nemlig begge vært ikledd store og løse plagg som skjuler en angivelig voksende babymage.

Ifølge kilder skal 20 år gamle Kylie være svært misfornøyd med hvordan kroppen har endret seg under svangerskapet.

- Kroppen hennes er i konstant endring, og Kylie liker det ikke. Hun har alltid vært usikker på egen kropp, og vært redd for at hun ikke er like formfull eller pen som søstrene sine, har en kilde sagt til People.

For kort tid siden ble det også kjent at Kim Kardahsian og ektemannen Kanye West (40) har valgt å få barn via en surrogat, og venter en datter på nyåret.

LES OGSÅ: Hinter om babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer