Tuva Fellman:

Røper kreft og graviditet

Deler kreftbeskjed og gladnyhet på Instagram.

TV-PAR: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har ett barn sammen. Nå er hun gravid med nummer to, samtidig som hun har fått påvist brystkreft. Foto: Tore Skaar
TV-PAR: Tuva Fellman og Ronny Brede Aase har ett barn sammen. Nå er hun gravid med nummer to, samtidig som hun har fått påvist brystkreft. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Tuva Fellman (36) deler at hun har fått brystkreft underveis i sitt andre svangerskap. Det avslører hun på Instagram.

I innlegget som Fellman har delt sammen med ektemannen Ronny Brede Aase (37) skriver de:

«Tuva har fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet og er i behandling. Det er mye på en gang, men vi har heldigvis hverandre, nydelige folk rundt oss og et helt fantastisk helsevesen».

Paret deler åpenhjertig om hvordan den tragiske nyheten vil påvirke livene deres fremover.

«Det føles vanskelig, rart og befriende å dele. For livet fremover blir en surrealistisk blanding av hverdag, småbarnsliv og behandling. Og det skal vi, på en eller annen måte, få til», skriver de videre.

Nyheten kommer etter at Fellman måtte fjerne det ene brystet etter å ha fått påvist forstadier til brystkreft i mai 2021. Dette delte hun også med følgerne sine på Instagram:

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer

«Denne posten har jeg gruet meg til å legge ut, men også tenkt at jeg har lyst til å skrive. Ting går ikke alltid som planlagt. I mai fikk jeg vite at jeg hadde forstadier til brystkreft. Denne sommeren skulle jeg bade, gå i fjellet, leke med dattera mi og jobbe. Sånn ble det altså ikke. Jeg måtte fjerne hele brystet», innledet hun innlegget den gang.

Fellman har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelse om kommentar.

LES OGSÅ: Fikk beskjed om at jeg var frisk

Mer om