Ingrid Gjessing Linhave:

Røper kontakt med «Maskorama»-kollega

Ingrid Gjessing Linhave har sendt lapper med en annen deltaker.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

Lørdag var det duket for en ny sending av NRK-programmet «Maskorama», og flere nordmenn benket seg ned foran TV-skjermen for å ta del i den nasjonale gjetteleken.

Hver uke må en av deltakerne ta av seg masken, og i helgen var det Frøya som trakk det korteste strået. Bak kostymet tittet programleder Ingrid Gjessing Linhave (45) frem.

Etter at identiteten er avslørt kan deltakerne endelig snakke litt friere om opplevelsen, og Linhave benyttet anledningen til å avsløre noen detaljer fra kulissene.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer

Hvilke identiteter som skjuler seg under kostymene er hemmelig, og ikke en gang de som gjemmer seg bak maskene vet hvem de deler scenen med på lørdagskveldene.

Likevel kan Frøya røpe at hun har hatt spesielt god kontakt med en av de andre maskerte sangerne.

Frieri under sangen

Lørdag sang Linhave kjærlighetssangen «Love Me Like You Do» av Ellie Goulding, og framføringen toppet seg da TV-seerne ble vitne til et frieri mellom Frøya og Zombien - men frieriet er ikke den eneste kontakten de har hatt.

Til Se og Hør forteller nemlig Linhave at hun, som Frøya, og Zombien har sendt flere lapper til hverandre backstage, via sine assistenter.

MASKA FALT: Det har vært mye hemmelighold for Ingrid Gjessing Linhave i høst. Lørdag kveld ble hun avslørt som Frøya i årets «Maskorama». Vis mer

- Nå har vi i dag planlagt hvor bryllupsreisen skal stå, til kaldere strøk, for vi er så varme inni de draktene, ler Linhave og refererer til Zombien som «sin forlovede».

- Så får jeg en lapp tilbake med «Min kjære, vi drar til Grønland», og jeg sender en lapp tilbake med «Ja!».

Også på Instagrams historiefunksjon har hun delt små glimt av lappene som er sendt imellom dem.

Foto: Skjermdump fra Instagram / Ingrid Gjessing Linhave
Foto: Skjermdump fra Instagram / Ingrid Gjessing Linhave Vis mer

- Kunne vært moren hans

I likhet med de andre maskerte sangerne kan heller ikke Linhave være helt sikker på hvem som skjuler seg bak det hun omtaler som «sin forlovede», men overfor Se og Hør er ikke hun i tvil om hvem hun har sendt lapper med.

«MASKORAMA»: Frøya er ute. Nå røper Jan Thomas hvem han tror skjuler seg bak Dandy og Ulven i årets «Maskorama». Vis mer

- I mitt hode har det vært Bilal, slår hun fast.

- Men det er jo ikke så gøy for han, jeg kunne vært moren hans, legger hun til og ler høyt.

Videre understreker hun at det har vært kjempegøy, men det kommer fram at hun ikke anser seg selv som Zombiens ektefelle etter TV-frieriet.

- Det føles som man er karakteren, ikke sant, så jeg har bare følt at det er Frøya som gifter seg med Zombien.

LES OGSÅ: Havnet i dramatisk flyulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer