Ingrid Gjessing Linhave:

Røper kontakt med «Maskorama»-kollega

Ingrid Gjessing Linhave har sendt lapper med en annen deltaker.

MASKORAMA: Ingrid Gjessing Linhave forteller at hun sendte lapper med en av de andre deltakerne. Video/reporter: Celina Morken Vis mer
Publisert

Lørdag var det duket for en ny sending av NRK-programmet «Maskorama», og flere nordmenn benket seg ned foran TV-skjermen for å ta del i den nasjonale gjetteleken.

Hver uke må en av deltakerne ta av seg masken, og i helgen var det Frøya som trakk det korteste strået. Bak kostymet tittet programleder Ingrid Gjessing Linhave (45) frem.

Etter at identiteten er avslørt kan deltakerne endelig snakke litt friere om opplevelsen, og Linhave benyttet anledningen til å avsløre noen detaljer fra kulissene.

Hvilke identiteter som skjuler seg under kostymene er hemmelig, og ikke en gang de som gjemmer seg bak maskene vet hvem de deler scenen med på lørdagskveldene.

Likevel kan Frøya røpe at hun har hatt spesielt god kontakt med en av de andre maskerte sangerne.

Frieri under sangen

Lørdag sang Linhave kjærlighetssangen «Love Me Like You Do» av Ellie Goulding, og framføringen toppet seg da TV-seerne ble vitne til et frieri mellom Frøya og Zombien - men frieriet er ikke den eneste kontakten de har hatt.

Til Se og Hør forteller nemlig Linhave at hun, som Frøya, og Zombien har sendt flere lapper til hverandre backstage, via sine assistenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer