Keith Urban:

Røper konas ulykkeshistorie

Countrystjernen forklarer hvordan kona Nicole Kidman brakk ankelen sin.

ULYKKE: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjernen Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjernen Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke fanget Hollywood-stjernen Nicole Kidman (52) oppmerksomheten til fansen da hun ble observert med en skinne på benet sitt under en konsert. Dette fikk raskt fansen til å undre om hva som hadde skjedd med 52-åringen.

Et bilde av Hollywood-stjernen tatt av en fan florerte på Twitter, hvor flere uttrykte sin bekymring over Kidmans ben.

Ektemannen og countrystjernen Keith Urban (52) avslørte senere i et intervju at kona hadde brukket ankelen sin, men var sparsom med fakta om ulykken.

PÅ KRYKKER: Her hopper den svenske prinsessen rundt på krykker. Det var på nyåret at prinsesse Estelle (8) brakk benet under en skiferie i Alpene. Video: Instagram/@gen.pep Vis mer

Var ute på løpetur

Det er først nå at Urban røper hvordan Kidman brakk ankelen. Det gjør han som gjest i det australske tv-programmet «The Project».

- For omtrent fem uker siden løp hun (Nicole Kidman, journ.anm.) rundt i nabolaget, som hun pleier å gjøre, men hun så ikke et hull i veien. Her vrikket hun ankelen sin og fikk et lite brudd i ankelen, forteller Urban, ifølge Entertainment Tonight

Videre forklarer countrystjernen at kona forsøker å håndtere situasjonen etter beste evne.

- Motet hennes har vært helt på topp, det må jeg bare si. Hun har taklet det på en bedre måte enn jeg hadde gjort, skryter Urban av kona.

I et annet intervju berømmet Urban kona for å dukke opp på den nylige drive-in konserten hans, som han hadde til inntekt for helsepersonell.

ULYKKESFUGL: Nicole Kidman brakk ankelen sin ute på en løpetur. Her avbildet i mars. Foto: NTB Scanpix
ULYKKESFUGL: Nicole Kidman brakk ankelen sin ute på en løpetur. Her avbildet i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er en ekte soldat, fordi der var hun i går kveld rundt alle disse menneskene, humpende rundt med skinnen og masken på, fortalte han.

Det verdenskjente Hollywood-paret har vært godt gift i 14 år, og sammen har de døtrene Sunday (11) og Faith (9). Kidman har tidligere lettet på sløret om hvordan hun og Urban møttes for første gang.

SKADER SEG: David Lönnberg i svenske «Paradise Hotel» skal bare ta seg et uskyld nakenbad, men det ender i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

Visste at han var den rette

Duoen møttes på et arrangement i Los Angeles i 2005, og kom nærmere hverandre i månedene som fulgte. I et tidligere intervju med People avslørte Kidman at hun etter mindre enn seks måneder visste at Urban var den rette.

I intervjuet mintes stjernen den romantiske gesten countrystjernen gjorde i anledning hennes 38-årsdag.

- Han sto ute med blomster klokken fem utenfor holdeplassen jeg bruker å gå av på i New York. Det var da jeg tenkte at «dette er mannen jeg ønsker å gifte meg med», fortalte hun.

2008: Etter Keith Urbans romantiske gest på Nicole Kidmans 38-årsdag visste hun at countrystjernen var den rette. Foto: NTB Scanpix
2008: Etter Keith Urbans romantiske gest på Nicole Kidmans 38-årsdag visste hun at countrystjernen var den rette. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Urban tok deretter med seg skuespilleren til musikkfestivalen Woodstock på motorsykkelen sin, og siden den gang har Kidman aldri angret på at Urban er hennes livs kjærlighet.

- Det var veldig intenst. Jeg trodde allerede på det tidspunktet at han var mitt livs kjærlighet. Kanskje det er fordi jeg er en håpløs romantiker, men jeg tenkte bare «her er han», fortsatte hun.

Med tanke på at stjerneparet har vært gift i en årrekke, har de opplevd en rekke overskrifter som omhandler deres kjærlighetsforhold.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Kysset en annen mann

For tre år siden skjedde det blant annet noe som fikk fans verden over til å klø seg i hodet. Da svenske Alexander Skarsgård (43) vant en Emmy-pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», kysset han nemlig motspilleren Nicole Kidman på munnen.

Stuntet vakte sterke reaksjoner hos enkelte, spesielt fordi Keith Urban satt rett ved siden av duoen da det hele skjedde.

KLINTE TIL: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det reagerte flere på. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det reagerte flere på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Én måned etter brøt Kidman tausheten angående det bisarre kysset.

- Dere må forstå at jeg gjorde alt med Alex, sa skuespillerinnen i «The Graham Norton Show».

- Jeg har en fantastisk, støttende og nydelig ektemann som jeg elsker mer enn noe annet i verden. Jeg ga Alex et gratulasjonskyss, fortsatte hun, og understreket at hun og Urban var svært lykkelige sammen.

LES OGSÅ: Deler sjeldne detaljer om barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer