Keith Urban:

Røper konas ulykkeshistorie

Countrystjernen forklarer hvordan kona Nicole Kidman brakk ankelen sin.

ULYKKE: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjernen Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Etter at det ble kjent at Hollywood-stjernen Nicole Kidman hadde brukket ankelen sin er det flere som har lurt på hvordan ulykken fant sted. Nå forklarer ektemannen Keith Urban hendelsesforløpet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke fanget Hollywood-stjernen Nicole Kidman (52) oppmerksomheten til fansen da hun ble observert med en skinne på benet sitt under en konsert. Dette fikk raskt fansen til å undre om hva som hadde skjedd med 52-åringen.

Et bilde av Hollywood-stjernen tatt av en fan florerte på Twitter, hvor flere uttrykte sin bekymring over Kidmans ben.

Ektemannen og countrystjernen Keith Urban (52) avslørte senere i et intervju at kona hadde brukket ankelen sin, men var sparsom med fakta om ulykken.

Var ute på løpetur

Det er først nå at Urban røper hvordan Kidman brakk ankelen. Det gjør han som gjest i det australske tv-programmet «The Project».

- For omtrent fem uker siden løp hun (Nicole Kidman, journ.anm.) rundt i nabolaget, som hun pleier å gjøre, men hun så ikke et hull i veien. Her vrikket hun ankelen sin og fikk et lite brudd i ankelen, forteller Urban, ifølge Entertainment Tonight

Videre forklarer countrystjernen at kona forsøker å håndtere situasjonen etter beste evne.

- Motet hennes har vært helt på topp, det må jeg bare si. Hun har taklet det på en bedre måte enn jeg hadde gjort, skryter Urban av kona.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer