Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann:

Røper kjønnet

Forsnakket seg i radioprogrammet.

TOBARNSFORELDRE: Programlederparet fikk sitt andre barn på slutten av fjoråret. Foto: Geir Olsen / NTB
TOBARNSFORELDRE: Programlederparet fikk sitt andre barn på slutten av fjoråret. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

I november kunne radioprater og programleder Ronny Brede Aase (37) og programlederkona Tuva Fellmann (36) dele den hyggelige nyheten om at de ventet sitt andre barn sammen. Paret har fra før en datter, som er født i 2020.

Nyheten delte paret selv på Instagram, hvor de også kunne fortelle at Fellmann hadde fått påvist brystkreft.

«Tuva har fått påvist brystkreft i løpet av svangerskapet og er i behandling. Det er mye på en gang, men vi har heldigvis hverandre, nydelige folk rundt oss og et helt fantastisk helsevesen», het det i bildeteksten den gang.

ÆRLIG: Tuva Fellman har fått påvist kreft under svangerskapet. Her sammen med ektemann Ronny Brede Aase. Foto Andreas Fadum / Se og Hør
ÆRLIG: Tuva Fellman har fått påvist kreft under svangerskapet. Her sammen med ektemann Ronny Brede Aase. Foto Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

To måneder senere, ønsket de den nye verdensborgeren velkommen til verden. Det kunne Aase avsløre på sin instagramkanal, hvor han også delte en rørende hyllest til sin kone.

«Eg har gifta meg, og fått to barn med, den råaste dama i verden. Tenk at eg fann ho. At ho ville ha meg. Ho som boblar sånn av overskott, trass fødsel, cellegift, blodprøver, sykehussaft med isbiter og legefrakker i fleng. Ho øsar kjærleik og omsorg over våre vakre born. Leverer i barnehagen, lagar estragonkylling, les om bukkene Bruse. Vuggar, akar, matar, fyrer i peisen. Når eg ser korleis ho tek kampdagen på strak arm, no når livet ristar så hardt i ho, blir eg full av beundring. Og så veit eg at ho og eg og vi skal holde fram med å leve vårt beste liv. Berre mindre bekymringsfullt når dette kaoset har lagt seg. Tenk at eg fann ho. At ho ville ha meg. At vi ville samstundes, og for all tid etterpå»., skrev han i bildeteksten til innlegget.

- Det er veldig deilig

Da Se og Hør nylig møtte Aase i forbindelse med hans nye program, «Skinnet bedrar», kunne han fortelle at de ferske tobarnsforeldrene hadde det som plommen i egget.

- Det er veldig deilig å ha sånn «tobarnsbonanza», og kjenne på at vi har lite alene tid og at det koker litt. Det er veldig gøy, og deilig å kjenne på at det handler om hvorvidt babyen bæsjer eller ikke. Deilig at livet kan dreie seg rundt det. Det er mer kaos, men jeg er mindre bekymret på barn to. Jeg trives mer i rollen som far, og jeg klarer å stoppe opp og nyte at jeg har en liten baby. Bare det å ha den tryggheten om å ha gjort det før føles veldig bra. Nå har jeg det skikkelig, skikkelig fint.

«Blir jeg bedre i jobben min med lykkepromille?» undres programleder Ronny Brede Aase i sin nye serie «Et hardt liv med Ronny». For å få svar på det går han hardt til verks. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Både Aase og Fellmann har holdt kortene tett til brystet hva gjelder barnets fødselsdag og kjønn, men da han nylig gjestet «Morgenklubben med Loven & Co», avslørte Ronny at ekteparet hadde fått en liten sønn i desember 2023.

- Sist gang var det panikk. Nå er det bare kos. Nå bare nyter jeg, for jeg vet at han kommer til å bli en fyr som løper rundt, og ha høyt tempo. Det at han bare ligger i ro nå - nyter jeg, kunne TV-sjermøren fortelle i radioprogrammet.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med tobarnsforeldrene, men våre henvendelser er hittil ikke blitt besvart.

LES OGSÅ: Hinter om kjønnet