Isabelle Ringnes:

Røper kjønnet

Gründeren venter sitt første barn neste år.

GRAVID: Isabelle Ringnes delte nyheten om graviditeten i august. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
GRAVID: Isabelle Ringnes delte nyheten om graviditeten i august. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert

I begynnelsen av august kunne gründer og milliardærdatter Isabelle Ringnes (33) røpe at hun og kjæresten venter barn. Graviditeten avslørte hun på Instagram.

«Fyrer opp en litt spesiell nyttårsrakett i år. Full av kjærlighet, takknemlighet og glede over at vi snart blir en liten familie på 3», skrev 33-åringen.

På daværende tidspunkt holdt hun kortene tett til brystet hva angikk barnets kjønn, men nå ser det ut til at den katten er ute av sekken.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Bekrefter kjønnet

I et kommentarfelt på Facebook kunne nemlig hennes far, «Maskorama»-stjerne Christian Ringnes (68), røpe at det «i 2023 spretter en ny ung mann inn i familien» - noe også datteren kan bekrefte overfor Se og Hør.

- Det er veldig hyggelig å se at han gleder seg, og vi gleder oss også til å få en sønn.

Ringnes befinner seg nå i andre trimester, og kan rapportere om en fin graviditet så langt.

- Formen er egentlig utrolig bra - bank i bordet. Jeg har masse energi til tross for at jeg sover dårlig, men noen utfordringer når kroppen er i så stor endring må man nesten regne med. Stort sett går det veldig fint.

AVSLØRT: Christian Ringnes var lykkelig over å være avslørt som heldiggrisen i fjorårets Maskorama. Vis mer

- Jeg var kvalm det første trimesteret, men så roet det seg i andre. Jeg føler jeg har vært heldig i mitt svangerskap. Jeg vet at mange sliter med svangerskapsplager, og jeg tar det ikke som en selvfølge at ting går bra. Jeg er bare veldig takknemlig hver dag for at det har gått så bra som det har gjort nå.

- Ligger og sparker

Nå nyter 33-åringen de siste månedene «med full frihet før livet blir snudd på hodet», som hun selv sier. I mellomtiden er hun travelt opptatt med mye ulik jobb og prosjekter.

GRAVIDNYHET: I sesong to av «Funkyfam» fikk man se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerte da hun forsto at hun var gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Men jeg er takknemlig for en hektisk hverdag, understreker hun. Vi gleder oss veldig, veldig mye og det virker som han gleder seg til å treffe oss han også - så er vi spente på hvordan det blir med en liten en i familien, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Freser mot kjendisvenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer