Jørgine Massa Vasstrand:

Røper kjønnet

I sommer ble det kjent at Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som «Funkygine», venter sitt fjerde barn.

SISTEMANN: Jørgine Massa Vasstrand presiserer at det fjerde barnet også vil bli det siste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SISTEMANN: Jørgine Massa Vasstrand presiserer at det fjerde barnet også vil bli det siste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32) kunne ved inngangen av juli avsløre at det er enda et tilskudd på vei inn i «Funky-familien».

Hun venter nemlig barn. Det nye tilskuddet blir Vasstrands andre barn med ektemannen Morten Sundli (31), som hun i 2018 fikk sønnen Milano med. Hun har også sønnen Sokrates og dattera Filippa fra et tidligere forhold.

32-åringen har tidligere vært åpen om at dette svangerskapet ikke var planlagt, selv om hun og ektemannen har snakket om et fjerde barn. Vasstrand har holdt kortene tett mot brystet både hva gjelder termindato og kjønn, men nå har hun imidlertid bestemt seg for å lette litt på sløret.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Avslører kjønnet

Fredag publiserte nemlig den kommende firebarnsmora en video på sin YouTube-kanal med navnet «PREGGERS Q&A», hvor hun svarte på følgernes spørsmål vedrørende nettopp svangerskapet.

Der ga hun blant annet en oppdatering på formen og deler sine tanker om svangerskapet så langt. Hun avslører også at hun og ektemannen ikke har kommet opp med noe navn ennå, men har sine tanker likevel.

- Det jeg vet er at det ikke kan begynne på M, det kan ikke begynne på S, og det kan ikke begynne på F, at det ikke kan slutte på O, ikke slutte på A og ikke slutte på S. Og så skal vi ha et hovednavn på minimum seks bokstaver og et mellomnavn som er to til tre bokstaver, sier hun i videoen.

Den største avsløringen kommer hun likevel med når hun leser opp spørsmål om kjønnet på det kommende barnet.

- Det er en til gutt, så Filippa blir eneste jenta, med tre yngre brødre, avslører hun.

Se og Hør har ikke lyktes i å komme i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer

Misliker å gå gravid

Vasstrand har tidligere vært åpen om vanskelige graviditeter og fødsler. Da andremann skulle fødes holdt hun for eksempel på å blø i hjel.

Da Se og Hør møtte henne på høstlanseringen til TV 2 i august, i forbindelse med en ny sesong av tv-serien «Funkyfam», la hun ikke skjul på at det også dette svangerskapet har bydd på problemer.

- Jeg liker ikke å være gravid. Jeg synes det er kjedelig, og det varer for lenge. Det er bare drit, sa hun lattermildt den gang.

Selv om selve prosessen med å gro et barn ikke er spesielt morsom for Vasstrand, kunne hun likevel meddele at hun gleder seg stort til at familien utvides ytterligere.

- Jeg gleder meg veldig til dette barnet kommer ut, han skal bli like høyt elsket som de tre andre!

Selve graviditetsnyheten ble blant annet kjent etter at treningsinfluenseren delte et bilde på Instagram, iført rosa bikini og hånda på det som tydelig så ut til å være en voksende mage.

«Trym følger etter meg mer enn vanlig», skrev Vasstrand, til et speilbilde av seg og hunden Trym.

LES OGSÅ: Brudd måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer