Silje Norendal og Alexander Bonsaksen:

Røper kjønnet på babyen

Eks-snowboardkjører Silje Norendal og forloveden Alexander Bonsaksen er klare for å få sitt første barn.

VENTER BARN: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen avslører kjønnet på barnet. Foto: Privat
VENTER BARN: Silje Norendal og Alexander Bonsaksen avslører kjønnet på barnet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av 2020 la Silje Norendal (27) snowboardbrettet på hylla for godt - og avslørte samtidig at hun venter sitt første barn med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen (33), som hun forlovet seg med sommeren 2018.

- Jeg er kjempeheldig. Jeg hadde et fantastisk liv som toppidrettsutøver og har oppnådd veldig mye jeg drømte om som liten jente. Og nå starter et helt nytt kapittel, sa snowboardstjernen til NRK i desember.

Nå - en måned etter at den kommende familieforøkelsen ble kjent - røper 27-åringen at hun og Bonsaksen venter en jente.

- Vi synes det er veldig stas å skulle bli foreldre, og gleder oss til et spennende år, sier Norendal til Se og Hør.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Hun røper at de har tenkt en god del på hva den lille jenta skal hete, men at de foreløpig ikke har landet på et navn. Norendal sier også at graviditeten har forløpt fint enn så lenge.

UTVIDER FAMILIEN: Paret ser frem til å bli foreldre til en jente i 2021. Foto: Privat
UTVIDER FAMILIEN: Paret ser frem til å bli foreldre til en jente i 2021. Foto: Privat Vis mer

- Svangerskapet har vært veldig fint. Jeg hadde fire-fem uker i starten hvor jeg var mye kvalm og trengte mye søvn, men etter den perioden har jeg vært i veldig fin form, forklarer eks-snowboardstjernen.

Forloveden Alexander Bonsaksen - kjent fra «Iskrigerne» på TV 2 - bor for tiden i Finland der han spiller for klubben KooKoo. Enn så lenge har ikke paret bestemt seg for hvordan de skal legge kabalen for fremtiden.

- Han har kontrakt i Finland ut neste sesong, så vi får se hvordan vi gjør det, sier Norendal om eventuelle flytteplaner.

Utsatte bryllupet

De vordende foreldrene hadde store planer om å gifte seg i fjor sommer, men coronapandemien satte kjepper i hjulene for drømmebryllupet som skulle finne sted i Italia.

Overfor Se og Hør kunne 27-åringen avsløre at de hadde valgt å utsette bryllupet som følge av den pågående pandemien.

Paret var godt i gang med bryllupsplanleggingen, og vielsen og festen skulle etter planen finne sted i Italia 8. til 11. juli.

- Vi sendte melding til alle gjestene om at bryllupet ikke blir noe av i år, og det er veldig kjipt, fortalte Norendal.

Videre sa eks-snowboardstjernen at hun og forloveden hadde fundert mye over hva de skulle gjøre med bryllupet.

- Det som er viktig for oss nå, er at vi har invitert rundt hundre gjester og sånn som det er nå så kan gjestene få igjen pengene sine for både flybilletter og bosted hvis de har booket det. Det er viktig for oss at gjestene får igjen penger fra reiseforsikring, fortalte hun.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. Video: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Norendal kunne også fortelle at de planla å flytte hele bryllupet ett år frem i tid. 27-åringen la heller ikke skjul på at hun hadde gledet seg masse til bryllupet, og fortalte at hun nesten var ferdig med alt av forberedelsene.

- Men det er en så liten bagatell sammenlignet med det folk nå går gjennom med businesser som holder på å gå konkurs, og det er så mye som foregår nå. Det er selvfølgelig kjipt, men det er en så liten ting, sa hun, og la til:

- Du ser ganske svart-hvitt på ting hvis du tenker at det å avlyse nå er verdens undergang.

LES OGSÅ: Bitre uvenner før «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer