Mariann Thomassen:

Røper kjønnet på babyen

Mariann Thomassen venter barn sammen med forloveden.

GRAVID: Artist Mariann Thomassen skal bli tobarnsmor. Nå røper hun kjønnet på den lille i magen. Foto: Berit Roald / NTB
GRAVID: Artist Mariann Thomassen skal bli tobarnsmor. Nå røper hun kjønnet på den lille i magen. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november kunngjorde artist og vokalist i bandet Surferosa, Mariann Thomassen (41), at hun venter sitt andre barn med forloveden, Jan Kristian Kielland Asmyhr.

Det røpet hun selv i et Instagram-innlegg.

«Dette! Det største i livet skjer - vi skal bli foreldre igjen. Termin er i mai! Da vet enkelte hvorfor jeg har oppført meg så rart - hormonell og trøtt/sliten/kvalm... Vi gleder oss alle tre, Maja Rose synes det er stas å bli storesøster og min kjære gleder seg til mer kaos, eller hva Jan Kristian? Lørdagskos fra oss», skrev hun til et bilde av seg selv, der man tydelig kunne se den voksende gravidmagen.

Røper kjønnet

Nå, litt over en halv måned senere, viser babyen i magen seg å være en liten jente. Det avslører Thomassen under et ultralyd-bilde delt på Instagram. Til bildet skriver 41-åringen følgende:

«Lykkerus. Lille nurket vårt - gøy å se hvor aktiv krabaten var inni magen», etterfulgt av blant annet emneknaggene #19uker og #itsagirl.

Mariann Thomassen har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

- Stas

Da Se og Hør slo på tråden i forbindelse med babynyheten sist var den vordende moren svært fornøyd.

- Det her er så stas, sa hun.

Artisten forklarte videre at de flyttet til nytt hus i september og at det skjedde mye på en gang. Da tenkte hun over at hun var i dårlig form, så hun bestemte seg for å ta en test.

- Og da fant jeg ut at jeg var gravid. Det var veldig overveldende, sa Thomassen den gang, og la til at man trenger en gladnyhet under pandemien.

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian i Oslo, og har tidligere fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Se og Hør i 2018.

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

Den gledelige gravidnyheten i november kom om lag to år etter at paret fikk sitt første barn sammen, nemlig datteren Maja Rose.

Avslørte forlovelse

Paret avslørte også at de hadde forlovet seg tidligere denne høsten. Også den gang røpet de nyheten på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innledet Thomassen innlegget med. Der viste 41-åringen stolt frem forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skrev hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

Keisersnitt

Som nevnt kom den hyggelige nyheten om den forestående familieforøkelsen omtrent to år etter at paret fikk sin første datter. Den gang kunne artisten avsløre at fødselen trakk ut og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt.

Den gang delte 41-åringen ingen flere detaljer rundt fødselen. Omtrent ett år senere valgte hun imidlertid å åpne seg om opplevelsen.

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

Det gjorde hun i en episode av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (40).

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (datteren, journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg syv kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i siden, altfor lenge, fortalte hun blant annet i podkasten.

LES OGSÅ: Tvillingmoren i hardt vær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer