Nicolay Ramm:

Røper kjønnet på babyen

NRK-profil Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie blir foreldre i januar neste år.

SKAL BLI PAPPA: NRK-profil Nicolay Ramm skal bli pappa for første gang neste år. Nå røper han kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SKAL BLI PAPPA: NRK-profil Nicolay Ramm skal bli pappa for første gang neste år. Nå røper han kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I begynnelsen av september avslørte NRK-profil Nicolay Ramm (31) at han venter sitt første barn med forloveden Josephine Leine Granlie (31).

Gladnyheten bekreftet Ramm overfor Se og Hør i form av en tekstmelding med en emoji formet som en kvinne som holder rundt en gravidmage. På oppfølgingsspørsmål om han og forloveden faktisk venter barn, svarte Ramm følgende:

- Jepp!

VENTER BARN: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie blir foreldre for første gang neste år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VENTER BARN: Nicolay Ramm og Josephine Leine Granlie blir foreldre for første gang neste år. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Videre forklarte Ramm at han allerede hadde lest ut boken med navn «Verdens beste pappa».

- Så jeg er så godt forberedt som jeg kan få blitt, tror jeg, fortsatte han, og la til at babyen er ventet å komme til verden i januar neste år.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Kom med avsløring om babyen

I ukens «Senkveld med Helene og Stian» er Ramm gjest, og der kan han også avsløre kjønnet på den kommende babyen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Når han får spørsmål om oppdragelsen korrigerer han programleder Helene Olafsen (30), og forklarer at det ikke skal være en såkalt «idrettsoppdragelse».

- Ikke idrett, men mer det å avdekke talent tidlig. Jeg tenker at når han begynner å krabbe rundt, for det er en gutt forresten, sier Ramm med en humoristisk tone og fortsetter:

– Det gjelder og finne ut «hvor ligger talentet her?» og så gjelder det å legge en tiårs plan, tidlig og komme i gang med satsingen.

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Nicolay Ramm (@nicolayramm)

Ramm legger heller ikke skjul på at han er spent på hvordan han skal sjonglere jobb med å være småbarnsfar. Han er straks aktuell med en ny serie på NRK med navn «Helt Ramme sporter», og i serien har Ramm reist verden rundt for å delta i noen av verdens rareste idretter.

RUTETE NINJA: Midt i intervjuet med Nicolay Ramm, stuper Herman Flesvig inn fra siden for å gi Ramm en liten skjennepreken. Vis mer

- Jeg var livredd

Da han var i England med komiker Herman Flesvig (28) holdt det imidlertid på å gå galt. Duoen skulle delta i middelaldersporten Royal Shrovetide Football, og Ramm forklarer at den eneste reglen var at man ikke skulle drepe hverandre.

- Jeg var livredd! Herman Flesvig holdt på å brekke beinet og misse «Førstegangstjenesten», sier Ramm.

Overfor Olafsen og medprogramleder Stian Blipp (30) innrømmer Ramm at dette muligens var den siste krampetrekningen før han må roe seg mer ned med tanke på at han snart skal bli pappa for første gang.

Som nevnt venter Ramm og forloveden Leine Granlie sitt første barn sammen neste år. Duoen har holdt sammen i flere år, og møttes for første gang på en fest hjemme hos Leine Granlies foreldre.

Overfor Se og Hør har Ramm tidligere forklart hva han falt for ved Leine Granlie.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natten. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

NAKEN PÅ TV: Nicolay Ramm har gjort mye rart på tv-skjermen. Selv blir han ikke flau, men familien hans er ikke fan av at Ramm gjør dette på skjermen. Vis mer

Måtte utsette bryllupet

Som svar på meldingen fikk Ramm et rungende ja.

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, fortsatte Ramm til Se og Hør.

Det hele endte heldigvis godt, og i midten av april i fjor røpet Ramm at han hadde fridd til sin utkårede. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

Se dette innlegget på Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

Et innlegg delt av Nicolay Ramm (@nicolayramm)

- Vi er veldig lykkelige og jeg har kapret drømmedama. Hun sa ja på flekken, jeg trengte ikke mase engang!, skrev Ramm i en tekstmelding til Se og Hør den gang.

Ramm og Leine Granlie skulle etter planen gifte seg 20. juni i Sør-Frankrike, men bryllupet ble i likhet med flere andre kjendisbryllup, utsatt grunnet coronaviruset.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer