Nicolay Ramm:

Røper kjønnet på babyen

NRK-profil Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie blir foreldre i januar neste år.

SKAL BLI PAPPA: NRK-profil Nicolay Ramm skal bli pappa for første gang neste år. Nå røper han kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SKAL BLI PAPPA: NRK-profil Nicolay Ramm skal bli pappa for første gang neste år. Nå røper han kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I begynnelsen av september avslørte NRK-profil Nicolay Ramm (31) at han venter sitt første barn med forloveden Josephine Leine Granlie (31).

Gladnyheten bekreftet Ramm overfor Se og Hør i form av en tekstmelding med en emoji formet som en kvinne som holder rundt en gravidmage. På oppfølgingsspørsmål om han og forloveden faktisk venter barn, svarte Ramm følgende:

- Jepp!

Videre forklarte Ramm at han allerede hadde lest ut boken med navn «Verdens beste pappa».

- Så jeg er så godt forberedt som jeg kan få blitt, tror jeg, fortsatte han, og la til at babyen er ventet å komme til verden i januar neste år.

Kom med avsløring om babyen

I ukens «Senkveld med Helene og Stian» er Ramm gjest, og der kan han også avsløre kjønnet på den kommende babyen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Når han får spørsmål om oppdragelsen korrigerer han programleder Helene Olafsen (30), og forklarer at det ikke skal være en såkalt «idrettsoppdragelse».

- Ikke idrett, men mer det å avdekke talent tidlig. Jeg tenker at når han begynner å krabbe rundt, for det er en gutt forresten, sier Ramm med en humoristisk tone og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer