Cengiz Al og Maiken Blom:

Røper kjønnet på babyen

«SKAM»-stjernen Cengiz Al og samboeren kan snart juble over å bli foreldre for første gang.

VENTER BARN: I slutten av mars delte skuespiller og danser Cengiz Al at han venter barn med samboeren Maiken Blom. Nå røper de også kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
VENTER BARN: I slutten av mars delte skuespiller og danser Cengiz Al at han venter barn med samboeren Maiken Blom. Nå røper de også kjønnet på babyen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom gladnyheten om at «SKAM»-stjernen Cengiz Al (22) og kjæresten Maiken Blom (22) venter sitt første barn sammen.

Nyheten avslørte førstnevnte på Instagram hvor han delte et bilde av samboeren som holdt et ultralydbilde foran magen sin.

«Gratulerer med dagen til den beste kommende moren. Vårt dansecrew er nesten på tredje nivå. La oss lage en ny spilleliste. Elsker dere, mine babyer», skrev han til bildet den gang.

Paret har imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder å røpe kjønnet på den kommende babyen, fram til nå.

Ble nervøs

I en video delt på parets felles YouTube-kanal kommer det nemlig fram om paret venter ei jente eller en gutt.

I videoen får man først se at Blom er på ultralydundersøkelse hvor hun får vite kjønnet på den lille i magen, før hun reiser hjem til skuespilleren for å meddele nyheten.

Videoen er for øvrig innspilt for et halvt år siden, men paret deler den altså først nå. Videre får man se Cengiz' reaksjon da han får vite kjønnet.

Blom har nemlig valgt å dele nyheten med samboeren ved å kjøpe inn babyklær som hun har pakket inn.

- Åh, herregud jeg blir så nervøs, jeg, sier «SKAM»-stjernen, før han pakker opp gaven.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Idet han innser at klærne er blå - og at de dermed venter en gutt - blir 22-åringen tydelig opprømt og utbryter:

- Nei, seriøst?!

I et innlegg på Instagram har også Blom delt flere bilder fra babyshoweren sin, hvor hun skriver følgende:

«Tenk å være så heldig. Jeg ble så overrasket, og kommer til å huske denne dagen for alltid. Han i magen får verdens fineste gjeng med ekstra-tanter».

Maiken Blom og Cengiz Al har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Se dette innlegget på Instagram

shake the belly👋🏼/baby😙

Et innlegg delt av Cengiz Al (@cengizal)

Sjekket opp kjæresten

Maiken Blom og Cengiz Al har vært kjærester nesten seks år, og sistnevnte har tidligere fortalt hvordan han sjekket opp kjæresten.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun først skjønte at jeg prøvde meg på henne, har han tidligere uttalt til Se og Hør.

I 2018 kjøpte turtelduene leilighet sammen og ble samboere. Skuespilleren har tidligere lettet på sløret om forholdet til Blom.

I fjor gjestet han nemlig podkasten til Ida Fladen (34) med navn «Ida med hjertet i hånden», og der åpnet han opp om hvordan det er å være i et forhold der man kommer fra ulike kulturer.

- Jeg tenkte ikke over den gang at vi hadde ulike bakgrunner. Jeg tenkte bare at «hun vil jeg ha», uttalte 22-åringen.

VENTER EN GUTT: Maiken Blom og Cengiz Al skal blir foreldre til en gutt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER EN GUTT: Maiken Blom og Cengiz Al skal blir foreldre til en gutt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Cengiz Al er selv andregenerasjons innvandrer. Han er født i Norge, og foreldrene er fra Tyrkia. Selv ser han på seg selv om en liberal muslim, opplyste han i podkasten.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Den populære 22-åringen avslørte likevel at det ikke bare har vært lett å være kjæreste med ei jente med en annen etnisk bakgrunn enn sin egen. Blant annet sa han at han og Blom har vært nær ved å slå opp flere ganger, og at det har hatt to pauser i forholdet de siste åra.

- Vi hadde ikke vært så sterke uten dem. Det hjalp å snakke sammen om det, sa han, om de to pausene, som også skyldes de kulturelle forskjellene.

- Tror ikke alle hadde taklet det

Det var i fjerde sesong av «Skam» at Cengiz Al ble et navn alle plutselig kunne. Han spilte mot Iman Meskini, eller rollefiguren Sana, i den populære ungdomsserien. Med flere hundretusener av følgere på Instagram er det ingen tvil om at tolkningen hans av karakteren Yosef var en suksess.

Overfor Se og Hør har Cengiz Al tidligere uttalt seg om oppmerksomheten etter «SKAM»-suksessen. Det gjorde han i forbindelse med deltakelsen i «Skal vi danse» i 2017.

- Jeg får mer oppmerksomhet av de voksne nå. Den unge fanskaren er der fortsatt, men det er ikke like aktivt. Det har endra seg litt, på en positiv måte. De eldre skryter mye når de stopper meg, mens tenåringene helst vil ha bilder, sa han.

ØDELA VEGGEN: Cengiz Al skulle trikse litt på «Skal vi danse»-trening, men det gikk ikke helt etter planen. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Au, da! Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

På spørsmål om han kunne gå ned Karl Johan uten å bli forstyrret, svarte han den gang:

- Det er ikke for å være en drittsekk at jeg kler meg sånn jeg gjør, med caps og hettegenser. Hvis jeg har dårlig tid er det jo praktisk, men jeg tar av meg hetta om jeg har god tid. Jeg tror ikke alle hadde takla dette like bra, men man må jo bare gjøre det - så får man heller koble av når man kan.

LES OGSÅ: - Barna reddet ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer