Cecilie Ramona Kåss Furuseth:

Røper kjønnet på babyen

I ukens episode av podkasten «Må på behandling - med Morten Ramm» røper Cecilie Ramona Kåss Furuseth om hun skal bli mamma til en gutt eller en jente.

GRAVID: I august avslørte radioprofil Cecilie Ramona Kåss Furuseth at hun er gravid med sitt første barn. Nå avslører hun også kjønnet på babyen. Her avbildet med storesøster Else Kåss Furuseth i 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GRAVID: I august avslørte radioprofil Cecilie Ramona Kåss Furuseth at hun er gravid med sitt første barn. Nå avslører hun også kjønnet på babyen. Her avbildet med storesøster Else Kåss Furuseth i 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I starten av augustmåned kom gladnyheten om at radioprofil Cecile Ramona Kåss Furuseth (36) venter sitt første barn med kjæresten Anthony Harrison. Det røpet førstnevnte på sin Instagram-profil.

- Gleder meg til jul, jeg, skrev 36-åringen under et bilde der hun holdt godt rundt den voksende babymagen.

Denne uken er den vordende moren gjest i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kommer de inn på den kommende familieforøkelsen.

SKAL VI RYDDE?: Synnøve Skarbø har en hektisk høst i vente, med både dansing og rydding på agendaen. I første episode av hennes nye program «Synnøve rydder opp - kjendis» besøker hun Else Kåss Furuseth. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Det er en gutt

Ramm stiller spørsmål ved om Kåss Furuseth har lagt noen planer for barnet sitt, blant annet med tanke på hva slags fritidsaktiviteter barnet skal delta på.

- Det er en gutt, og jeg har lyst til han skal drive med noe sport. For det manglet. Du kjenner jo Else, det var ikke noe sport der. Det var korps, sier hun lattermildt, og med det avslører 36-åringen også kjønnet på den lille babyen i magen.

Se og Hør har vært i kontakt med Cecilie Ramona Kåss Furuseth som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Kåss Furuseth, som har termin i desember, har tidligere åpnet seg om graviditeten i en episode av Furuseths podkast, «The Kåss Furuseths», som hun har med søsteren Else Kåss Furuseth (40).

- Jeg koser meg og spiser veldig mye pistasjis. Jeg føler meg i ganske ok form nå, men har vært i jævlig form - det må være lov å si. Det er vanlig har jeg skjønt, men nå går det veldig fint og det blir en koselig høst, sa hun i samtalen med søsteren.

SØSTRE: Her er Cecilie avbildet sammen med storesøster Else. Sammen har de podkasten «The Kåss Furuseths». Foto: TV 2
SØSTRE: Her er Cecilie avbildet sammen med storesøster Else. Sammen har de podkasten «The Kåss Furuseths». Foto: TV 2 Vis mer

36-åringen delte også om øyeblikket hun innså at hun måtte dele gravidnyheten. På tidspunktet befant hun seg på butikken og forklarte at magen begynte å synes.

- Jeg skjønte at nå synes det, for nå hviler genseren oppå magen. Formen tilsier noe mer enn at det bare er pasta og pistasjis, så da måtte jeg bare si det, fortalte hun i podkasten.

«Møttes» på Instagram

BABY-FAR: Else Kåss Furuseth utforsker muligheten for å få barn med en venn i «Else om: barn». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Som nevnt venter radioprofilen barn med Anthony Harrison, og i podkasten til Morten Ramm røper hun hvordan de to kom i kontakt med hverandre for første gang.

36-åringen røper nemlig at det var på Instagram at hun fikk øye på den kommende barnefaren. Kåss Furuseth forklarer at hun fikk øye på Harrison i utforsk-feeden, og begynte å følge ham.

- Så fulgte han meg tilbake, og sendte meg en melding og spurte om hvorfor jeg fulgte han, da sa jeg at det var fordi han hadde en ålreit profil. Dagen etter sendte jeg melding og sa at jeg fulgte han fordi jeg syntes han var søt. Så drakk vi øl og så ble vi kjærester, sier hun.

Det var i november i fjor at Kåss Furuseth avslørte at hun hadde fått seg kjæreste. Det kom fram i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden». 36-åringen delte også nyheten i NRK P3s minidokumentar «Else er sjalu»,

Følte seg sårbar

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

I Fladens podkast fortalte 36-åringen at hun traff kjæresten om sommeren, og at hun fortsatt var nyforelsket. Hun erkjente videre at forelskelsen gjorde henne sårbar i begynnelsen.

- Vi hadde vært på to dater da det kom en sak på nrk.no om at jeg er bipolar. Da satt jeg bare og ventet, og lurte på om han kom til å sende melding. Men så gikk det bra, sa hun i podkasten.

Kåss Furuseth valgte å stå frem med sin diagnose i dokumentarserien «Sinnsykt» på NRK tidligere i år. Gjennom seks episoder snakket 36-åringen med unge mennesker om hvordan det er å leve med alvorlige psykiske vansker.

- Responsen har vært vanvittig. Tilbakemeldingene er helt utrolige, fortalte hun i et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor.

LES OGSÅ: - Var en dramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer