Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Røper kjønnet på babyen

Paret blir snart tobarnsforeldre.

NUMMER TO: I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NUMMER TO: I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Truls Svendsen (47) og kjæresten Charlotte Smith (33) overrasket stort da de i slutten av juni røpet at de venter sitt andre barn sammen. Gladnyheten kom bare litt over et år etter at datteren Eva kom til verden i mai 2019.

Nå blir de altså tobarnsforeldre - noe de begge avslørte på Instagram tidligere i sommer. Der delte paret et bilde av Smith med en voksende babymage, samt denne bildeteksten:

«Woopsi. Her gikk det litt fort i svingen».

Nå røper Smith også kjønnet på barnet.

I sitt seneste innlegg på Instagram får 33-åringen nemlig spørsmål i kommentarfeltet om paret venter en gutt eller ei jente, og da avslører Smith at hun og Svendsen skal bli foreldre til enda ei jente - noe som betyr at lille Eva skal få en lillesøster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer