Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Røper kjønnet på babyen

Paret blir snart tobarnsforeldre.

NUMMER TO: I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NUMMER TO: I juni bekreftet Truls Svendsen og Charlotte Smith at de venter sitt andre barn. Nå røper de kjønnet på babyen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Truls Svendsen (47) og kjæresten Charlotte Smith (33) overrasket stort da de i slutten av juni røpet at de venter sitt andre barn sammen. Gladnyheten kom bare litt over et år etter at datteren Eva kom til verden i mai 2019.

Nå blir de altså tobarnsforeldre - noe de begge avslørte på Instagram tidligere i sommer. Der delte paret et bilde av Smith med en voksende babymage, samt denne bildeteksten:

«Woopsi. Her gikk det litt fort i svingen».

View this post on Instagram

En som passer på ❤️

A post shared by Charlotte Smith (@charlottehvidesmith) on

Nå røper Smith også kjønnet på barnet.

I sitt seneste innlegg på Instagram får 33-åringen nemlig spørsmål i kommentarfeltet om paret venter en gutt eller ei jente, og da avslører Smith at hun og Svendsen skal bli foreldre til enda ei jente - noe som betyr at lille Eva skal få en lillesøster.

Se og Hør har vært i kontakt med Charlotte Smith, som ikke har noen kommentar til saken.

VENTER BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen er ikke til stede på «Gullruten». Hellstrøms forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Nye tider

Som tidligere nevnt fikk de datteren Eva i fjor. Den gang avslørte Svendsen datterens ankomst på Instagram.

«Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket», skrev han, og fortsatte:

«Fantastisk bra jobbet av Charlotte Smith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk».

Noen måneder senere ga tv-profilen følgerne sine et lite innblikk i den nye tilværelsen som pappa, da han delte et bilde av Eva som lå godt plassert på skuldra hans.

Det var tydelig at han hadde fått kjenne på livet som nybakt pappa da bildet nemlig viste en nokså trøtt Svendsen grytidlig på morgenen.

«05.14. nye tider..», skrev tv-profilen.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

Oppkalte datteren etter moren

Da Truls Svendsen gjestet «Senkveld med Stian og Helene» i september i fjor, avslørte han at datteren har fått et helt spesielt navn.

Lille Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter en lang periode med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte Svendsen at han alltid har hatt et ønske om å oppkalle et barn etter moren.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk ei jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten, Charlotte Smith.

PÅ TUR: Truls Svendsen (Tjukken) og Cecilie Skog (Lillemor) er på tur over Grønland i TV2-programmet "Tjukken og Lillemor". Begge to må på toalettet, men siden de er på Grønland er de nødt til å tisse på flaske for første gang i samme telt. Vis mer

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet i 2017.

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsida av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

LES OGSÅ: Derfor skiftet hun etternavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer