Anja Johansen og Lavrans Solli:

Røper kjønnet på babyen

Duoen blir tobarnsforeldre neste måned.

VENTER BARN: Anja Johansen og Lavrans Solli gleder seg til å bli foreldre igjen. Her er paret under Elles sommerfest i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VENTER BARN: Anja Johansen og Lavrans Solli gleder seg til å bli foreldre igjen. Her er paret under Elles sommerfest i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår kom den koselige nyheten om at bloggeren Anja Johansen (31) og den tidligere svømmeren Lavrans Solli (26) venter sitt andre barn.

- Det er veldig hyggelig. Jeg har alltid hatt et ønske om flere barn, men jeg har ventet på at Anja skulle bli «klar». Det kom nok litt fortere enn vi hadde forventet, men vi er kjempeglade begge to, sa Lavrans til Se og Hør i mai.

Fra før av har de datteren Frøya (4) som ser frem til å skulle bli storesøster.

- Det er veldig stas for alle sammen. Frøya gleder seg til å bli storesøster, og spør gjerne om hun kan «få kjenne babyen sparke i magen min». Svangerskapet nå har ikke vært helt planlagt, men det er kjempehyggelig, og absolutt ønsket, fortalte den vordende moren.

«Lille M»

En måned før terminen avslører nå Anja kjønnet på den ufødte babyen.

Saken fortsetter nedenfor.

Tirsdag postet hun nemlig et bilde på sin Insta-story hvor det sto «Vi deler kjønnet» med link til bloggen sin. I et innlegg som har fått navnet «Den lille i magen» er det her bilde av tre rosa strikkegensere i ulike størrelser; en til henne selv, en til datteren Frøya og en til den kommende babyen.

Innlegget har ingen tekst, kun undertittelen «Lille M» som kan bety at det vordende paret også har bestemt seg for navn til den lille jenta.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

💗

Et innlegg delt av ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen)

View this post on Instagram

Vagger rundt 🌊🐶🌲🍂

A post shared by ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen) on

Utsatte bryllupet

Johansen og Solli har vært kjærester siden 2013, og året etter fikk de datteren Frøya sammen. Julaften for to år siden gikk Solli ned på kne og fridde, men til tross for at de to lenge skal ha hatt et ønske om å gifte seg, har bryllupsplanene blitt utsatt.

- Vi hadde egentlig tenkt til å gifte oss til neste år, men så har jeg fått meg jobb innen finans og skjønt at det har vi ikke råd til, forklarte Solli til Se og hør i fjor høst.

- Vi har egentlig håp om å kjøpe oss bolig til neste år også, så da ser vi at vi ikke har råd til begge deler. Det bedre å gifte seg og ha et sted å bo, enn å gifte seg og ikke ha et sted å bo, forklarte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Ønsket ikke flere barn

Anja Johansen har tidligere vært tydelig på at hun antakelig ikke ønsket seg flere barn etter første svangerskap. Paret har nemlig vært svært åpne om at tiden som nybakte foreldre var tøff, ettersom datteren ble født hele to måneder før termin.

«Dette er veldig tungt og skremmende å dele, men for meg hjelper det å dele. Når det kommer til valget om å bli mor (vi sier mor og far) så var det fryktelig lett. Selvfølgelig ville jeg bli mor! Drømmen om fire-fem barn. Gutter og jenter. En skikkelig familie-gjeng (...) Det er rart hvordan tiden forandrer meninger, følelser og drømmer. For drømmen, eller tanken min rundt det å bli mor igjen nå er så ekstremt langt borte. Den finnes ikke», skrev Johansen i et innlegg i januar 2016.

- Mange sykehusopphold

View this post on Instagram

Pølsa, magen og meg! HEI uke 33🖤

A post shared by ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen) on

Overfor Se og Hør utdypet Anja disse tankene i vår. Da erkjente hun at hun har slitt mye med bekymringene og usikkerheten fra sitt første svangerskap.

- Det ble mye følelser sist gang. Mange sykehusopphold. Jeg var mye redd, og slet meg ut psykisk. Både svangerskapet og perioden etter fødselen var tøff, fortalte hun åpenhjertig.

31-åringen er imidlertid overbevist om at hun kan dra nytte av sine tidligere erfaringer, nå som hun er gravid igjen.

Lavrans Solli intervjues om modellkarrieren og om kjæresten som er gravid og fremtiden som pappa. Vis mer

- Da jeg gikk gravid første gang, tok jeg alt innover meg. Jeg slukte alle slags rare tips og råd, og til slutt var det så mye informasjon at man ikke turte å gjøre noe. Nå har jeg bestemt meg for å ikke høre på hva alle andre sier.

- I tillegg kommer jeg til å få utrolig god oppfølging fra lege, eventuelt psykolog og sykehus. Vi har allerede snakket mye sammen, og det gir meg en veldig betryggende følelse. Nå gleder vi oss til familieforøkelsen, fortalte Johansen.

LES OGSÅ: - Planen har alltid vært å bli en stor gjeng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer