Sandra Lyng gravid

Røper kjønnet på babyen

Sandra Lyng og forloveden blir foreldre til høsten.

BLIR FORELDRE: Sandra Lyng og forloveden røper at de til høsten får en liten gutt sammen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
BLIR FORELDRE: Sandra Lyng og forloveden røper at de til høsten får en liten gutt sammen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en innholdsrik vår for artist Sandra Lyng (31).

I slutten av april ble det kjent at hun og kjæresten Lasse Joachim Langerud (34) hadde forlovet seg. Nyheten kom bare få dager etter at paret hadde offentliggjort at de skulle bli foreldre for første gang.

Den lille er ventet i november, og Sandra kunne fortelle at de gledet seg stort til familieforøkelsen.

- Jeg har alltid hatt lyst til å ha barn, men ville vente til det føltes riktig, til vi hadde et hjem til barnet og alt var på stell. Det føler jeg det er nå, sa hun til VG.

Nå, søndag ettermiddag, avslører hun at det er en gutt de venter.

- Gutt, gutt, gutt!

Videoen er filmet under en ultralydundersøkelse, der hun og forloveden venter spent på resultatet.

- Nå ligger jeg her og blir undersøkt. Det er helt vilt, sier hun før hun får svaret.

Få sekunder senere får de svaret de har ventet på: Det er en liten gutt de skal få i november. Det blir det ellevill jubel av.

STOLT: Det var ikke rare forberedelsene Sandra Lyng Haugen rakk før innspillingen av «71 grader nord». Hun fikk beskjed om at hun skulle delta bare to uker før turen startet. - Jeg er veldig stolt av det hun har gjort, forteller kjæresten Lasse Joachim Langerud. Video: Hedda Fannemel Espeli / Sveinung U. Ystad Vis mer

- Gutt, gutt, gutt, gutt, roper hun nærmest fra sengen.

Senere i videoen er det et lykkelig par som snakker til kameraet på vei vekk fra sykehuset.

- Vi har en frisk liten sønn inni her, forteller hun i en video på sin nyopprettede Youtube-kanal.

På Instagram har hun lagt ut et bilde av seg selv i en blomstrete kjole, mens hun holder på magen - som stadig blir større. Der forteller hun om videoen, der paret avslører kjønnet. Under bildet renner gratulasjonene inn fra venner og fans.

Ble samboere i 2016

Sandra Lyngs samboer er jurist, og de to møtte hverandre og ble kjærester i 2015. Året etter kjøpte de to leilighet sammen.

- Det føles helt fantastisk. Det føles som om jeg endelig kan slå meg til ro, sa hun til Dagbladet den gang.

For Lyng ble overgangen til ny leilighet trolig ekstra luksuriøs. Ukene før tilbragte hun nemlig ute i norsk natur, side om side med blant andre Samantha Skogrand, Henrik Thodesen og Svein Østvik, under innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

Og mens Lyng slet seg gjennom det ganske land, var Langerud alene hjemme med parets hunder, Selma og Lassie.

- Det er en heltidsjobb dét, å passe på hjemme, hehe. Neida, det gikk veldig bra. Det var mer sånn at jeg var litt bekymret for hvordan det gikk. Fordi det virket som om det var ganske tungt, og kanskje tyngre enn hva hun hadde trodd det skulle være, sa han til Se og Hør på «71 grader nord»-premierefesten.

Lasse Joachim Langerud la likevel ikke skjul på at han var imponert over artistkjærestens innsats:

- Jeg klarer ikke å sette meg inn i hvordan det er å skulle ta på seg kroppsvekten sin omtrent, og så løpe på tur hele døgnet. Det er jo helt sykt, egentlig. Det er ganske mye drøyere enn noe jeg har gjort noen gang, i hvert fall. Så jeg er veldig stolt!

Skrøt av kjæresten

Det var på Se og Hørs Kjendisgalla i 2015 at kjæresteparet viste seg sammen offentlig for første gang.

Siden den gang har «Play My Drum»-sangeren og kjæresten dukket opp på flere arrangementer og røde løpere sammen.

I et intervju med VG våren 2016, fortalte Sandra Lyng om hva som gjorde at hun falt for kjæresten:

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, fortalte Lyng til avisen den gang.

LES OGSÅ: - Jeg ble frisk etter ni års helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer