Røper kjønnet på babyen

I månedsskiftet mars-april blir Sigrid Bonde Tusvik mamma for første gang.

FLOTT: Sigrid Bonde Tusvik (33) er en av Norges flotteste kvinner. I månedsskiftet mars/april blir hun mamma for første gang. «Gullfisken»-vertinnen var iført en lekker fløyelskjole med diskret mønster. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
FLOTT: Sigrid Bonde Tusvik (33) er en av Norges flotteste kvinner. I månedsskiftet mars/april blir hun mamma for første gang. «Gullfisken»-vertinnen var iført en lekker fløyelskjole med diskret mønster. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sigrid Bonde Tusvik (33) og Odd-Magnus Williamson (32) ledet helgens «Gullfisken» på TV 2, live fra Chateu Neuf i Oslo.

Programmet er reklamebransjens Oscar-utdeling, og det samlet 817 000 seere sent lørdag kveld. De to komikerne ledet programmet med stil.

Og reklamebransjen kjenner de to programlederne godt til. Begge er utdannet reklametekstforfattere fra reklameskolen Westerdals, og gikk i samme klasse.

I livesendingen fikk Sigrid gjennomgå for graviditeten av makkeren.

- Det var bare gøy, vi hadde planlagt vitsene på forhånd, så jeg viste jo hva som kom, sier den sjarmerende komikeren.
 
Sigrid er gravid i 7. måned og har termin mellom 25. mars og 4. april. Nå røper hun kjønnet på babyen.

- Det blir ei jente, sier Sigrid til Se og Hør.

I år var det 20-årsjubileum for Gullfisken på TV 2, og ledelsen hadde bestemt seg for å gjøre noe helt spesielt i år. Den rollen fikk TV 2-sjef Alf Hildrum.

I åpningssekvensen av Gullfisken, fikk seerne også se TV 2-sjef Alf Hildrum (64) komme på scenen utkledd som Darth Wader fra Star Wars.

- Drakta var egentlig litt for stor, så den var ganske vanskelig å bevege seg i, sa Hildrum til Seoghør.no etter sending.

Ikke nok med det – Sigrid Bonde Tusvik hadde bursdag samme dag, og den feiret hun med å lede liveshowet.
 
LES OGSÅ:
- «Ninnette» er basert på henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer