Martine Ek Hagen:

Røper kjønnet: - Gleder oss

Martine Ek Hagen og ektemannen venter sitt første barn sammen.

VENTER BARN: Martine Ek Hagen blir snart mor for første gang. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
VENTER BARN: Martine Ek Hagen blir snart mor for første gang. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

I slutten av august kunne den tidligere langrennsstjerna Martine Ek Hagen (30) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde giftet seg med kjæresten Aleksander Ek.

Bare et par måneder senere kunne ekteparet avsløre at de om kort tid skal utvide familien, og at de venter sitt første barn sammen.

«Er vi heelt sikre på dette, folkens!? Kommer til å bli veldig trangt i senga vår egentlig. To av tre gleder seg i alle fall til at flokken utvides til våren», skrev Hagen til et bilde av hunden sin som poserte med en liten body på Instagram.

Nå, bare kort tid før hun blir mamma, har langrennsstjerna blitt overrasket med en såkalt babyshower, noe hun har delt glimt fra på bildedelingstjenesten.

Forbilder

Det er også her hun nå røper at paret venter ei lita jente.

«Takknemlig, glad og mett etter baby shower fra de fantastiske jentene i livet mitt», skriver hun til blant annet et bilde av den voksende magen, og fortsetter:

«Shit, jeg er så heldig! Gleder meg også over å ha så mange bra damer til forbilder for den lille. Nå kan hun snart komme».

Overfor Se og Hør forteller 30-åringen at alt står bra til med de alle, til tross for at de som mange andre har vært slått ut av corona.

- Det har vært noen kjedelige dager, men det viktigste er jo at det går bra med den lille, sier hun, og røper at de ser frem til å bli foreldre.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

- Vi er veldig klare, og gleder oss bare til å møte henne snart, fortsetter hun.

Det er imidlertid ikke kjent når den lille jenta er ventet, annet enn at det er til våren, som Hagen tidligere har avslørt.

Samme navn

Ekteparet giftet seg som nevnt i fjor sommer. Den store dagen fant sted drøye to år etter at Ek Hagen kunne dele den hyggelige nyheten om at kjæresten hadde fridd til henne.

«Han likte det, (detta usminka, bål-luktende, bustetrollet her) så han putta en ring på det», skrev hun da, og viste tydelig frem den diamantringen.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Paret har vært sammen i flere år. Overfor VG har Ek Hagen tidligere åpnet opp om forholdet - og spesielt det faktum at de begge har samme etternavn.

- Det er helt sykt. Vi er ikke i familie. (...) Vi har sjekket, forsikret en lattermild Ek Hagen i 2015.

LES OGSÅ: Gjenforent etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer