Tiril Sjåstad Christensen:

Røper kjønn og termin

- Formen er strålende.

BLIR MAMMA: «Farmen kjendis»-vinner og -programleder Tiril Sjåstad Christensen venter sitt første barn. Nå deler hun både babyens kjønn og termindato. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR MAMMA: «Farmen kjendis»-vinner og -programleder Tiril Sjåstad Christensen venter sitt første barn. Nå deler hun både babyens kjønn og termindato. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen har mye å henge fingrene i om dagen. I sommer kunne de avsløre at de skulle selge rekkehuset sitt i Voksenkollen, og at de nå setter snuta mot Sørlandet og Grimstad.

FORLOVET: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christensen har vært et par i flere år, og skal etter planen gifte seg på sikt. Nå blir de også snart foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christensen har vært et par i flere år, og skal etter planen gifte seg på sikt. Nå blir de også snart foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Boligkjøpet- og salget kom bare kort tid etter at paret i mai avslørte at de skal bli foreldre for første gang. Da Se og Hør møtte programlederen på årets utdeling av Gullruten kunne hun fortelle at de ikke hadde rede på hvilket kjønn den kommende babyen var.

Ultralydene hadde nemlig ikke vært tydelige nok. Nå, flere måneder seinere, kan hun imidlertid røpe at paret har fått et endelig svar.

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

Strålende form

I podkasten «Fri Flyt» snakker hun åpent om svangerskapet, og kan blant annet røpe at det er en liten jente hun og Lauritzen får til høsten. Hun røper også datoen for når den lille skal melde sin ankomst, nemlig den 19. november.

Dersom hun kommer til termin, blir det en liten skorpion paret får. I podkasten deler programlederen åpent om hvordan tida som gravid har vært for henne.

- Formen er strålende, og det mener jeg. Jeg var veldig spent på hvordan det her skulle bli. Jeg føler ofte det er fokus på det negative, så jeg lurte på om det skulle bli tungt, sier hun, og fortsetter:

- Jeg hadde litt negative tanker, men det har altså vært det mest fantastiske. Jeg har aldri følt meg flottere og har masse energi. Jeg elsker å strutte med magen, flirer hun.

Gjennom svangerskapet har hun delt flere bilder av den voksende magen i sosiale medier, gjerne med humor som virkemiddel. I slutten av august skrev hun blant annet at hun «luftet kula i det nye nabolaget», i et innlegg som viste hun og forloveden.

I podkasten sier hun at hun tror de kommende ukene kommer til å gå fort.

- Det er bare åtte uker igjen, og jeg merker at det er et par kilo som «trøkker» meg ned, flirer hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Tiril Sjåstad Christensen, som sier de gleder seg til å bli foreldre.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Se og Hør at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Ny bryllupsdato

Kjæresteparet er også, som nevnt, på flyttefot. Om boligkjøpet som fant sted nylig, sa programlederen følgende til Se og Hør under Gullruten-utdelingen:

- Jeg tror Stian og jeg er de mest spontane menneskene jeg vet om. Vi tenkte at vi skulle titte på hus for gøy. Vi var og så på ett, falt litt for det og to uker etterpå så kjøpte vi det.

Som om ikke bolig og barn er nok, skulle paret i utgangspunktet også ha giftet seg denne sommeren. På grunn av coronaviruset ble det naturligvis ikke sånn, spesielt ettersom de skulle ha blitt erklært rette ektefolk i Italia.

Tv-profilen har imidlertid avslørt at de har funnet en løsning.

- Jeg var luta lei av alt som hadde med bryllup og planlegging å gjøre, så Stian har vært skikkelig flink der og tatt tak.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Bryllupet, som egentlig skulle finne sted i Italia, vil nå foregå på Finse på Vestland.

- Jeg aner ikke hvordan vi landet på det. Det ble litt helomvending, vi var bare lei av Italia og alt som skjedde der, så tenkte vi at vi skulle gjøre noe helt annet, avsluttet hun.

LES OGSÅ: Tar over for Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer