Cecilie Kåss Furuseth:

Røper kjærestenyhet

Lykken smiler for NRK-profilen.

KJENT SØSTERDUO: Cecilie Kåss Furuseth og Else Kåss Furuseth har de siste årene blitt en svært kjent søsterduo. Nå avslører førstnevnte at hun har funnet kjærligheten. Foto: TV 2
KJENT SØSTERDUO: Cecilie Kåss Furuseth og Else Kåss Furuseth har de siste årene blitt en svært kjent søsterduo. Nå avslører førstnevnte at hun har funnet kjærligheten. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cecilie Kåss Furuseth (35) har de siste årene blitt et kjent fjes gjennom sine mange TV-opptredener, og som radioprofil hos NRK P3. Ikke minst er hun kjent for å være søsteren til komiker Else Kåss Furuseth (39) - som hun har podkasten «The Kåss Furuseths» sammen med.

De turnerer ofte med live-podkaster rundt om i landet, og denne høsten har de folkekjære søstrene også vært å se i NRK-programmet «Jorda rundt på 6 steg», hvor de reiste verden rundt på leting etter den svenske Hollywood-fruen Maria Montazami (54).

Da Cecilie Kåss Furuseth gjestet Ida Fladens (33) podkast, «Ida med hjertet i hånden», forrige uke, avslørte tv-profilen at hun har fått seg kjæreste. 35-åringen deler også nyheten i NRK P3s minidokumentar «Else er sjalu», som ble sluppet i helga.

- Hun krever sitt

I dokumentaren konstaterer det populære søskenparet - på humoristisk vis - at single Else er sjalu på Cecilies nye kjæreste.

- Else føler at hun får mindre oppmerksomhet. Jeg vil ikke kalle det noe stort drama, men hun krever sitt hun der, vet du, forteller sistnevnte - med et solid glimt i øyet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer