Helle Nordby:

Røper kjæreste

- Tullete forelsket.

I ET FORHOLD: Helle Nordby har funnet kjærligheten. Her avbildet med Alexandra Joner, som hun har podkasten n «Not Your Babe med Alex & Helle» med. Foto: Håkon Jørgensen
I ET FORHOLD: Helle Nordby har funnet kjærligheten. Her avbildet med Alexandra Joner, som hun har podkasten n «Not Your Babe med Alex & Helle» med. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne influenser og podkaster Helle Nordby (28) dele at hun hadde blitt singel. Nyheten kom kort tid etter at hun og kjæresten hadde forlovet seg og kjøpt leilighet sammen.

Nå har derimot lykken snudd for Nordby.

Under et intervju kunne danseren dele en gladnyhet. Reporter: Marthe Nielsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Røper gladnyhet

I podkasten «Not your babe» som hun har sammen med venninnen Alexandra Joner (33), røper Nordby at hun har fått seg kjæreste.

Nordby forteller at hun har datet gjennom sommeren og hatt det mye gøy.

- Jeg dro på en date, som åpenbart er den daten jeg husker best fra i sommer som var drithyggelig (...). Så tenkte jeg at dette kanskje ble en engangs- eller togangsgreie. Jeg trodde jeg skulle være singel for alltid, forklarer influenseren.

SOVER SAMMEN: Kornelia og Sebastian ligger tydelig an til å bli årets «Farmen»-par, og nå kan det virke som de ønsker å fortsette romansen når de en dag skal hjem. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Daten fant sted på en takterrasse i Oslo. De snakket utover kvelden, nattbadet og drakk vin - og daten skulle bli én av mange.

- Så møttes vi litt flere ganger, og enda litt flere ganger. Jeg bare hopper i det: Jeg har fått kjæreste, røper Nordby.

Hun holder kjærestens identitet tett til brystet, men kan avsløre at hun møtte sin utkårede gjennom en felles venninne.

- Det er veldig hyggelig, og jeg er helt tullete forelsket.

- Livet smiler, legger hun til overfor Se og Hør.

KLINER TIL: Monica Gaustad og Cristian Brennhovd avkrefter PR-stunt med kyss Vis mer

Viste frem kjæresten

Nordby har tidligere hintet om sin nye flamme, blant annet i sosiale medier.

Nylig delte influenseren en bildekarusell fra Roma der man kunne se influenseren i het omfavnelse mens hun kysser en mørkhåret mann.

I tillegg til «Not your babe», leder influenseren podkasten «Chit Chat». Hun er også en del av «Beautybloggerne».

LES OGSÅ: Hun får Petter til å smile

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer