Mikkel Christiansen:

Røper kjæreste

Broiler-artisten har funnet lykken på ny.

KJÆRESTE: Mikkel Christiansen, kjent fra Broiler, gjester Dennis Siva i hans nye TV-program «Dennis vil ha hobby», og kommer med store nyheter. Video: «Dennis vil ha hobby» på TV 2 Vis mer
Publisert

Torsdag kom den aller første epiosden av det nye TV 2-programmet «Dennis vil ha hobby», som ledes av ingen ringere enn «God kveld Norge»-profilen Dennis Siva Lie (28).

Lie skal i løpet av programmet møte en rekke kjendiser for å teste om deres lidenskap kan være noe for ham. I den første episoden er det Mikkel Christiansen (30), kjent fra DJ-duoen Broiler, som står for tur.

Det er ingen hemmelighet at Christiansen har en stor lidenskap for biler, noe TV-seerne får innblikk i. Da Lie møter han for å kjøre på bane, ble det ikke bare prat om hobbyen hans.

OVERRASKER: Mikkel Christiansen fra «Broiler» valgte å ha med eks-kjæresten, Anniken Jørgensen, i musikkvideoen til låten «Can't Get Over You». Det har fått fansen til å spekulere i om de har blitt sammen igjen. Video: Rød Løper Vis mer

Mens de snakket om at biler er en dyr hobby å opprettholde, spør programleder Lie rett ut om 30-åringen har fått seg dame.

- Ja, svarer han kortfattet.

Broiler-artisten holdt imidlertid kortene tett til brystet om hvem hans nye utkårede er.

LETTER PÅ SLØRET: Mikkel Christiansen avslører at han har fått seg ny kjæreste i den første episoden av «Dennis vil ha hobby». Foto: TV 2
LETTER PÅ SLØRET: Mikkel Christiansen avslører at han har fått seg ny kjæreste i den første episoden av «Dennis vil ha hobby». Foto: TV 2 Vis mer

På spørsmål om han har fått testet den nye, oransje Lamborghinien med kjæresten, svarer han:

- Nei, det er så sykt. Jeg har ofte følt at hvis du kjører sjarmerende biler, som en liten Mini Cooper som Mr. Bean, eller en en gammel Volkswagen boble, så drar man mer damer. Heller det enn å dukke opp i en superbil, fordi det blir veldig forutinntatt.

Han fortsetter:

- De gangene jeg har datet, altså damer vet jo at jeg har disse bilene, så jeg har dukket opp i lastebiler og kranbiler på kødd. Det har bare vært for å se skuffelsen i øynene deres.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Mikkel Christiansen for en kommentar, foreløpig uten å lykkes.

KRYPTISK: Sara Emilie Tandberg deler åpent om livet sitt på sosiale medier, men kjæresten holder hun skjult. Nå forteller hun hvorfor. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Christiansen har tidligere vært koblet til flere kjente navn. Han har blant annet vært sammen med influenser og realityprofil Sofie Karlstad (24). Paret var ordknappe om forholdet deres til pressen, men delte ofte bilder av hverandre i sosiale medier.

I starten av fjoråret tok imidlertid forholdet slutt, og Karlstad tok til Instagram for å bekrefte at de hadde gått hvert til sitt og flyttet fra hverandre.

30-åringen har også vært sammen med influenser Anniken Jørgensen (26) fra hun var 15 til hun var 17. Sistnevnte var i flere år åpen om at hun slet med kjærlighetssorg og depresjon etter bruddet, noe hun også åpnet seg om i en bok som skapte flere overskrifter.

LES OGSÅ: Iselin og Catalin deler kyssebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer