Andrea Eriksen:

Røper kjæreste

- Det er veldig hyggelig.

TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

David Eriksen (54) har lenge vært et kjent fjes i Norge, men da realityprogrammet «Alle elsker David» rullet over norske TV-skjermer trådte også familien hans inn i rampelyset, deriblant datteren Andrea Eriksen (25).

Tidligere i år kunne hun fortelle i TV-programmet at det var slutt med samboeren, men nå ser det ut til at lykken smiler for 25-åringen igjen.

- Gikk fort

Forrige uke var Eriksen gjest i Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone», og der kunne hun røpe at hun hadde fått seg ny kjæreste.

Avsløringen kommer etter Damli hinter om at det må ha kommet mange frierbrev etter TV-suksessen, og spør om det er en som har trukket det lengste strået - hvorpå Eriksen kan bekrefte det.

- Ja, det er veldig hyggelig, sier hun.

Videre kommer det også frem at hun og kjæresten har flyttet sammen og blitt samboere.

- Når jeg snakker med andre om det så sier de sånn «det gikk fort», men så er jeg sånn jeg skjønner at det gikk fort, men samtidig så føles det veldig, veldig rett - og det er veldig hyggelig egentlig, forteller hun, og legger til at hun er svært lykkelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer