Andrea Eriksen:

Røper kjæreste

- Det er veldig hyggelig.

TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

David Eriksen (54) har lenge vært et kjent fjes i Norge, men da realityprogrammet «Alle elsker David» rullet over norske TV-skjermer trådte også familien hans inn i rampelyset, deriblant datteren Andrea Eriksen (25).

Tidligere i år kunne hun fortelle i TV-programmet at det var slutt med samboeren, men nå ser det ut til at lykken smiler for 25-åringen igjen.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

- Gikk fort

Forrige uke var Eriksen gjest i Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone», og der kunne hun røpe at hun hadde fått seg ny kjæreste.

Avsløringen kommer etter Damli hinter om at det må ha kommet mange frierbrev etter TV-suksessen, og spør om det er en som har trukket det lengste strået - hvorpå Eriksen kan bekrefte det.

- Ja, det er veldig hyggelig, sier hun.

Videre kommer det også frem at hun og kjæresten har flyttet sammen og blitt samboere.

- Når jeg snakker med andre om det så sier de sånn «det gikk fort», men så er jeg sånn jeg skjønner at det gikk fort, men samtidig så føles det veldig, veldig rett - og det er veldig hyggelig egentlig, forteller hun, og legger til at hun er svært lykkelig.

Se og Hør har vært i kontakt med Andrea Eriksen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar utover det som fremkommer i podkasten.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

- Håpløs romantiker

I podkasten fremkommer det at 25-åringen er av den romantiske typen, og omtaler blant annet seg selv om en «håpløs romantiker».

Hun understreker imidlertid at det ikke er blomster på døren hver dag som står øverst på ønskelisten, men heller de små, hverdagslige oppmerksomhetene.

- Den ene dagen så leiligheten helt forferdelig ut, og da jeg kom hjem så hadde han ryddet. Han visste at jeg hadde tenkt til å rydde den og gruet meg veldig til det, men så hadde han gjort det og bestilt inn litt mat - og det var veldig hyggelig. Jeg trenger ikke noe hokus pokus-greier, men de små hverdagslige tingene der man viser at man tenker på hverandre, forklarer hun.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

LES OGSÅ: Hemmelig kjæreste avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer