«Farmen»-Mats:

Røper kjæreste, bryllup og baby

Tiden står ikke akkurat stille for den tidligere TV-profilen. - Helt sykt, sier kjæresten Guro Ertvåg Eidsæter.

FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mats Beylegaard Brennemo (33) fikk mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i «Farmen» i 2017, spesielt etter sin heftige TV-flørt med en annen deltaker, nemlig Amalie Snøløs (26).

Etter at innspillingen var avsluttet ble det lenge spekulert i om de to skulle bli et par, men flørten ble aldri noe mer enn nettopp det.

Men mens Snøløs har holdt seg varm i media, har det siden det vært heller stille rundt Brennemo. På privaten derimot, har det vært alt annet enn stille for 33-åringen.

Fridde og fikk ja

Se og Hør snakker med den tidligere «Farmen»-deltakeren mens han sitter midt i salg av boligen sin på Torshov i Oslo. Der har han de siste to årene bodd sammen med kjæresten Guro Ertvåg Eidsæter (25).

- Det har skjedd fryktelig mye siden sist, sier han og ler.

For drøye seks uker siden gikk han hen og fridde til kjæresten. Som om ikke det er nok venter paret sitt første barn sammen. Termin er i månedskiftet januar-februar.

Brennemo og Eidsæter møttes for første gang under en brunch på et utested i Oslo. Et halvt år senere flyttet hun inn i eks-«Farmen»-deltakerens leilighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.