«Farmen»-Mats:

Røper kjæreste, bryllup og baby

Tiden står ikke akkurat stille for den tidligere TV-profilen. - Helt sykt, sier kjæresten Guro Ertvåg Eidsæter.

FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat
FANT KJÆRLIGHETEN: Mats Beylegaard Brennemo og Guro Ertvåg Eidsæter ble sammen for to og et halvt år siden. Nå venter både bryllup og baby. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mats Beylegaard Brennemo (33) fikk mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i «Farmen» i 2017, spesielt etter sin heftige TV-flørt med en annen deltaker, nemlig Amalie Snøløs (26).

Etter at innspillingen var avsluttet ble det lenge spekulert i om de to skulle bli et par, men flørten ble aldri noe mer enn nettopp det.

Men mens Snøløs har holdt seg varm i media, har det siden det vært heller stille rundt Brennemo. På privaten derimot, har det vært alt annet enn stille for 33-åringen.

«FARMEN KJENDIS»: Vi har tatt en prat med flere av deltakerne fra Farmen kjendis 2023. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Fridde og fikk ja

Se og Hør snakker med den tidligere «Farmen»-deltakeren mens han sitter midt i salg av boligen sin på Torshov i Oslo. Der har han de siste to årene bodd sammen med kjæresten Guro Ertvåg Eidsæter (25).

- Det har skjedd fryktelig mye siden sist, sier han og ler.

For drøye seks uker siden gikk han hen og fridde til kjæresten. Som om ikke det er nok venter paret sitt første barn sammen. Termin er i månedskiftet januar-februar.

TV-FLØRT: Mats Beylegaard Brennemo og Amalie Snøløs flørtet stadig under «Farmen» i 2017. Foto: TV 2
TV-FLØRT: Mats Beylegaard Brennemo og Amalie Snøløs flørtet stadig under «Farmen» i 2017. Foto: TV 2 Vis mer

Brennemo og Eidsæter møttes for første gang under en brunch på et utested i Oslo. Et halvt år senere flyttet hun inn i eks-«Farmen»-deltakerens leilighet.

Nå som en liten baby er på vei har de bestemt seg for å kjøpe leilighet sammen utenfor Oslos bykjerne.

- Litt tårevått

Frieriet fant sted i Brennemos hjemtrakter i Telemark.

- Jeg hadde røket akillesen et par uker før og måtte gå med skinne på beinet. Men jeg kom meg nesten ned på kne i hvert fall, forteller han med et smil.

GOD STEMNING: Guro og Mats ser frem til et nytt kapittel i livet. Foto: Privat
GOD STEMNING: Guro og Mats ser frem til et nytt kapittel i livet. Foto: Privat Vis mer

Han fortsetter:

- Først trodde hun ikke helt på det, så det ble litt tårevått da det gikk opp for henne. Jeg visste jo at hun kom til å si ja, men det er selvsagt alltid en spenning knyttet til det. Det skjedde på en veldig fin måte synes jeg. Det hadde vært tungt om jeg hadde fått et nei, i hvert fall når hun er gravid...

- Mye å se frem til

Kjæresten legger overfor Se og Hør ikke skjul på at hun er i en eneste stor lykkerus om dagen.

- Det har skjedd mye kort tid, det er helt sykt, faktisk! Men det føles veldig rett. Vi er begge veldig klare for et nytt kapittel i livet, bedyrer hun.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Hun er full av lovord om mannen hun nå skal ha barn og gifte seg med.

- Jeg føler meg veldig heldig, han er en fyr med et godt hjerte. Jeg tror ikke jeg kunne funnet meg en bedre mann å få barn med, han kommer til å bli en fantastisk pappa.

VOKSENDE MAGE: Guro Ertvåg Eidsæter og Mats Beylegaard Brennemo venter sitt første barn på nyåret. Foto: Privat
VOKSENDE MAGE: Guro Ertvåg Eidsæter og Mats Beylegaard Brennemo venter sitt første barn på nyåret. Foto: Privat Vis mer

«Farmen»-Mats kan nesten ikke vente til det lille barnet kommer til verden.

- Jeg gleder meg masse til å ha fokus på andre enn seg selv. Når man har passert 30, har man liksom behov for andre ting i livet. Det er stas, vi har mye å se frem til, fastslår han overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper store planer: - Surrealistisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer