Magnus Devold:

Røper kjæreste: - Alt er bare rosenrødt

Komikeren røper at han har funnet kjærligheten.

NY KJÆRESTE: Magnus Devold røper at han har funnet kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Magnus Devold røper at han har funnet kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi» røper komiker og tv-profil Magnus Devold (33) at han har fått seg kjæreste.

- Jeg er i et forhold, ja, avslører Devold i den ferske podkast-episoden.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Klipp fra TVNorge-programmet "Kjendiskveld med Magnus Devold" der Erlend Elias blir skremt av Magnus Devold. Vis mer

- Alt er bare rosenrødt

I podkasten legger ikke Devold skjul på at han er nyforelsket og at forholdet er relativt nytt.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, så får vi ikke sett hverandre, sier han i podkasten.

Devold ønsker imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder å røpe hvem hans utkårede er.

Se og Hør har vært i kontakt med Magnus Devold som forklarer at han ikke ønsker å kommentere saken utover podkasten.

FORELSKA: Nå forteller Henrik Borg hvorfor han befinner seg i Sverige. Det er det nemlig en kvinnelig grunn til. Video: Henrik Borg/ Rød Løper Vis mer

Var åpen for det meste

I 2017 lettet imidlertid Devold på sløret om hva han så etter i en potensiell kjæreste. Det gjorde han i et intervju med VG.

Da la ikke komikeren skjul på at han ønsket seg en kjæreste som først og fremst er morsom, og som synes at han er morsom. Ellers påpekte Devold at han var åpen for det meste.

33-åringen som er oppvokst på Tåsen i Oslo, har deltatt i en rekke tv-programmer opp gjennom årene. Blant dem, «I kveld med Ylvis», «Kjør meg til OL», «Slep meg på ferie» og «Kjendiskveld med Magnus Devold» på TV Norge.

RØPER NY KJÆRESTE: Magnus Devold bekrefter at han har fått seg kjæreste. Her avbildet med Hasse Hope i 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØPER NY KJÆRESTE: Magnus Devold bekrefter at han har fått seg kjæreste. Her avbildet med Hasse Hope i 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Devold er utdannet ved teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole og tekstforfatterlinjen ved høyskolen Westerdals School of Communication.

I 2010 vant han for øvrig Revyprisen som instruktør for Lambertseterrevyen sammen med programleder Hasse Hope (34) og Christian Valeur.

AVSLØRER: «Paradise Hotel»-deltaker Cecilie Andrea Røising hadde kjæreste da hun sjekket inn på «Paradise Hotel». Reporter: Kine Falch / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

Nytt program

Som nevnt har Devold vært å se på tv-skjermen en rekke ganger tidligere sammen med Ylvis-brødrene Bård (38) og Vegard Ylvisåker (41).

Nylig ble det kjent at humorprofilene snart er tilbake og at comebacket skjer sammen med makkerne Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen (43).

TVNorge-satsingen med navn «Ylvis på holmen med Calle og Magnus» har premiere til høsten. Det avslørte pressekontakt Marianne Aambø i Discovery Networks til Dagbladet i begynnelsen av juli.

Det var Kampanje som først omtalte saken.

KJENT TV-KVARTETT: Bård og Vegard Ylvisåker, flankert av Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold (t.v.), meldte i juli at de er tilbake på TVNorge til høsten med en ny satsing. Foto: Discovery Networks / TVNorge
KJENT TV-KVARTETT: Bård og Vegard Ylvisåker, flankert av Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold (t.v.), meldte i juli at de er tilbake på TVNorge til høsten med en ny satsing. Foto: Discovery Networks / TVNorge Vis mer

Programdirektør i Discovery, Magnus Vatn, lover seerne rare innslag, sketsjer, absurditeter og konkurranser, og forteller at kvartetten tar enkelte nye grep denne gangen.

- Det blir mye tant, fjas, uforutsigbarhet og moro. De fire har også bestemt seg for å rullere på programlederjobben, noe som kan bli veldig interessant, sa han til Dagbladet.

LES OGSÅ: Avslører bittert forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer