«Jakten på kjærligheten»-paret

Røper «jakten»-frieri

- Gikk lei av å vente.

FANT KJÆRLIGHETEN: Det tok ikke lang tid før Ronny Stokland og Camilla Jensen Grinde fant tonen under innspillingen av «Jakten på kjærligheten». Foto: Svend Aage Madsen.
FANT KJÆRLIGHETEN: Det tok ikke lang tid før Ronny Stokland og Camilla Jensen Grinde fant tonen under innspillingen av «Jakten på kjærligheten». Foto: Svend Aage Madsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jakten»-bonden Ronny Stokland (40) fra Klepp på Jæren har ikke angret en dag på at han deltok som en av bøndene i 2020-sesongen av «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Kjærligheten har nemlig vokst seg stadig sterkere mellom ham og Camilla Jensen Grinde (32) både før, og ikke minst etter at kameraene ble slått av.

I TÅRER: Det ble tårevått og emosjonelt da «Jakten på kjærligheten»-bonden Tormod Bakke Johnsen velger å vrake frieren Atle Hoff. Video: TV 2 Vis mer

Nå kan paret røpe at de tar forholdet et sted videre.

- Jeg håpet jo i det lengste at Ronny skulle fri, men for noen dager siden gikk jeg lei av å vente. Ringene ble kjøpt inn, og jeg ventet bare på den rette anledningen. En dag våget jeg spontant å stille ham det avgjørende spørsmålet, ler Grinde.

Hun forteller at samboeren ble satt ut med det samme, men at han heldigvis ikke nølte med å gi henne svaret hun håpet på: Et «ja».

- Nå er vi i full gang med å planlegge bryllup til sommeren, sier det forelskede paret.

KJÆRLIGHET: «Jakten»-paret Camilla og Ronny kunne endelig vise frem kjærligheten. Vis mer

- Mannen i mitt liv

32-åringen fikk svært raskt øynene opp for bonden, som snart blir hennes ektemann, første gang de møttes.

- Jeg ble overbevist om at Ronny var mannen i mitt liv med det samme jeg så ham. Jeg forelsket meg i bildet av ham, noe som nok preget frierbrevet jeg skrev i håp om å bli med i TV-programmet, har Grinde tidligere uttalt til Se og Hør.

Følelsene var heldigvis gjensidige, for Stokland fikk mer enn én gang hint fra produksjonen om at han måtte legge mer følelser i å bli kjent også med de andre frierne.

Tobarnsmoren fra Åsane flyttet inn på gården med det samme TV-kameraene ble skrudd av. Og selv om hun for lengst hadde funnet sin arbeidsplass utenfor gården, la hun ikke skjul på at hun også trivdes som bondekone.

«JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN»: Atle lurer til seg et kyss ved kjøkkenbenken. Video: TV 2 Vis mer

- Det vanskeligste var å holde forholdet vårt hemmelig mens vår sesong ble vist på TV. Derfor holdt vi oss stort sett hjemme på gården. For det manglet ikke på nysgjerrige spørsmål fra både og kjente og ukjente, fortalte hun den gang.

Ikke baby

Både Stokland og Grinde har to barn hver fra tidligere forhold, men ingen av dem har vært gift før.

Men selv om de nå skal planlegge bryllup, viser ikke fremtiden en familieforøkelse i form av en baby.

- Det har en lege for lengst sørget for at jeg ikke lenger er i stand til, har Stokland fortalt i et tidligere intervju med Se og Hør.

LES OGSÅ: «Jakten på kjærligheten»- Tormod: - Gikk noen runder med meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer