Hilary Duff:

Røper intime hemmeligheter

- Sex handler også om nytelse.

AVSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Splash News
AVSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

For et par uker siden kunne Hollywood-skuespilleren Hilary Duff (33) og ektemannen Matthew Koma (33) dele gladnyheten om at de venter sitt andre barn sammen.

Duff og Koma har fra før datteren Banks Violet Bair (2), som så dagens lys i 2018. Duff har også sønnen Luca Cruz Comrie (8) fra sitt første ekteskap med ishockeyspilleren Mike Comrie (40).

Mens ekteparet nå venter på at familien skal utvide seg ytterligere, deltar Hilary Duff i podkasten «Lady Parts» med skuespillerne Ashley Benson (30) og Sarah Hyland (29).

I podkasten forteller gravide Duff åpenhjertig om seksualiteten sin, og særlig hvordan hun opplevde mangelfull seksualundervisning da hun var i tenårene.

- Åh, herregud. Jeg trodde at man ville bli gravid første gang man hadde samleie, forteller «Gossip Girl»-skuespilleren når hun blir spurt om sin største sex-misforståelse, gjengitt av ENews.

Etterlyser undervisning

Ashley Benson forteller at hun var av den samme oppfatningen, nemlig at hun var redd hun skulle bli gravid med det samme hun fikk noe inn i seg.

Duff forteller at hun synes det er trist at man snakker så lite om at sex også kan nytes, særlig når man er ung. 33-åringen hevder at man snakker mye mer om å finne kjærligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer