Hilary Duff:

Røper intime hemmeligheter

- Sex handler også om nytelse.

AVSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Splash News
AVSLØRER: Hilary Duff forteller åpenhjertig om sine egne opplevelser med sex da hun var yngre. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

For et par uker siden kunne Hollywood-skuespilleren Hilary Duff (33) og ektemannen Matthew Koma (33) dele gladnyheten om at de venter sitt andre barn sammen.

Duff og Koma har fra før datteren Banks Violet Bair (2), som så dagens lys i 2018. Duff har også sønnen Luca Cruz Comrie (8) fra sitt første ekteskap med ishockeyspilleren Mike Comrie (40).

Mens ekteparet nå venter på at familien skal utvide seg ytterligere, deltar Hilary Duff i podkasten «Lady Parts» med skuespillerne Ashley Benson (30) og Sarah Hyland (29).

I podkasten forteller gravide Duff åpenhjertig om seksualiteten sin, og særlig hvordan hun opplevde mangelfull seksualundervisning da hun var i tenårene.

- Åh, herregud. Jeg trodde at man ville bli gravid første gang man hadde samleie, forteller «Gossip Girl»-skuespilleren når hun blir spurt om sin største sex-misforståelse, gjengitt av ENews.

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Etterlyser undervisning

Ashley Benson forteller at hun var av den samme oppfatningen, nemlig at hun var redd hun skulle bli gravid med det samme hun fikk noe inn i seg.

Duff forteller at hun synes det er trist at man snakker så lite om at sex også kan nytes, særlig når man er ung. 33-åringen hevder at man snakker mye mer om å finne kjærligheten.

- Man har mange forskjellige følelser i kroppen, og mange føler seg klare til å ha sex på forskjellige tidspunkter, sier Hollywood-stjernen i podkasten, og fortsetter:

- Jeg tror jeg aldri fikk høre at det handler om å føle seg bra og å få kjemi med noen. Som ung jente tror jeg du får opplæring i at «man vil at fyren skal ha det godt», og det er en fryktelig innstilling å gå inn i sexlivet med.

Sarah Hyland sier seg også enig i at hun tror mye handler om å tilfredsstille mannen i senga.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

Venter barn

Hilary Duff og ektemannen Matthew Koma får sitt andre barn i 2021, og gravidnyheten delte ekteparet med omverden på Instagram i slutten av oktober.

«Vi vokser! Mest jeg», skrev skuespilleren under en video av ektemannen som stryker henne over den voksende gravidmagen.

Også Koma delte gladnyheten med sine følgere på Instagram, hvor han skrev følgende:

«Karantenen var kul. Baby nummer 3 - 2021».

Det har utvilsomt gått for i svingene i forholdet mellom Hilary Duff og Matthew Koma de siste årene.

Som nevnt fikk ekteparet datteren Banks Violet i oktober 2018, og året etter kom nyheten om at Koma hadde gått ned på kne og fridd til Duff.

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Han spurte om jeg vil være kona hans», skrev skuespilleren den gang på Instagram, og viste stolt frem en diger forlovelsesring på to søte bilder.

Syv måneder etter at Koma gikk ned på kne, ble de erklært mann og kone. Det meldte flere amerikanske medier, deriblant TMZ.

Kilder fortalte til kjendisnettstedet at bryllupet fant sted i parets bakhage i deres hjem i Los Angeles. Kun nære venner og familie var invitert til den intime feiringen.

Kort tid etter at ryktene begynte å versere, bestemte det lykkelige paret seg for å bekrefte giftermålet. Det gjorde Duff ved å dele et bilde på Instagram av seg selv og ektemannen, som poserte foran en bil med påskriften «Just Married».

LES OGSÅ: Derfor går hun raskt videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer