Adam Ezzari:

Røper intime detaljer

Den tidligere «Skam»-stjernen forteller at han valgte ikke å ha sex før ekteskapet. - Hundre prosent sant, sier han til Se og Hør.

«FARMEN KJENDIS»-KLARE: Adam Ezzari og Sophie Elise Isachsen er begge med i «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
«FARMEN KJENDIS»-KLARE: Adam Ezzari og Sophie Elise Isachsen er begge med i «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det satt startskudd for nok en «Farmen kjendis»-sesong, og allerede i premiereprogrammet ble det dramatisk, da den tidligere håndballstjernen Kjersti Grini (50) brukte «n-ordet» foran de andre deltakerne da hun så en ku som var svart i ansiktet under et kuslipp.

Men også i onsdagens episode skjer det saker og ting. Der kommer det nemlig frem at TV 2-profil Dorthe Skappel (59) og komiker og TV-profil Shabana Rehman ikke kommer veldig godt overens.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Fin samtale

I den samme episoden har også artist, tidligere «Skam»-skuespiller og muslim Adam Ezzari (23) og eks-fotballspiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) en lang og oppklarende prat om nettopp Islam, der 56-åringen stiller flere spørsmål.

- «Mini» visste kanskje ikke så mye om min religion, men det er på en måte faktum i samfunnet - det er mange som ikke vet og er opplyst. Det er fremmed, og det tar jeg meg ikke nær av. Det handler jo bare om at man ikke har lært det, sier Ezzari til Se og Hør.

Han fortsetter:

- Jeg synes det er interessant å snakke om, samtidig som jeg kan fortelle litt av hva som er mitt liv og hva jeg tror på. Det var en fin samtale.

- Personlig å snakke om sex

Under samtalen lurer Jakobsen på hvordan meddeltakeren stiller seg til sex før ekteskapet. Og 23-åringen, som giftet seg for drøye halvannet år siden, svarer klokkeklart når spørsmålet dukker opp:

Nemlig at han ventet med sex til ekteskapet var et faktum.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Var det vanskelig for deg å snakke om noe så personlig eller privat i en TV-setting som dette?

- Altså, det er selvsagt personlig å snakke om sex. Men han spurte om jeg hadde sex før ekteskapet, og det synes jeg egentlig er et greit spørsmål å stille. Jeg ville aldri snakket mer om mitt sexliv enn det, men akkurat det var greit. Det å være direkte, og å spørre om det man lurer på synes jeg bare at er fint.

- Uvanlig

Ezzari er nemlig like direkte selv i andre sammenhenger, fastslår han.

- Ja, jeg spør om det jeg lurer på. Og om ikke jeg hadde ønsket å svare, så tror jeg «Mini» ville respektert det.

- Og det er hundre prosent sant?

- Ja, det er hundre prosent sant. Jeg synes jo at det er en fin ting. Noen er vel uenig, men uenighet er en bra ting.

NYSGJERRIG: Jahn Ivar Jakobsen, her sammen med programleder Tiril Sjåstad Christiansen, har en lang, interessant samtale med Adam Ezzari i onsdagens episode. Foto: Espen Solli / TV 2
NYSGJERRIG: Jahn Ivar Jakobsen, her sammen med programleder Tiril Sjåstad Christiansen, har en lang, interessant samtale med Adam Ezzari i onsdagens episode. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Ezzari har gjennom årene blitt møtt av mange som ikke helt tror på det han sier.

- Men hva folk tenker er ikke så viktig. Det er ganske uvanlig, og for mange er det kanskje teit. Jeg tror flere tenker at jeg er kjent og «hvordan skal han klare å holde seg unna». Men det er et prinsipp jeg har valgt å følge, forteller «Farmen kjendis»-deltakeren, som var én av dem som reagerte da Kjersti Grini brukte «n-ordet» i tirsdagens premiere.

- Det var helt merkelig. Jeg syntes det var rart at det ikke var klart fra alle fra før av at man ikke snakker sånn. Men det er et faktum - i det norske samfunnet finnes det mange som enten ikke vet, bryr seg eller som ønsker å bruke ord som andre ikke liker. Da synes jeg det er viktig å reagere og å si ifra at det ikke er greit, forteller han til Se og Hør.

FARMEN KJENDIS: Dette er gjengen som skal delta i den kommende sesongen av «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Grini selv har overfor Se og Hør bedyret at hun absolutt ikke mente noe vondt med det hun sa.

- Jeg har absolutt ikke ligget våken om nettene, men da jeg kom hjem skjønte jeg hvor vanskelig dette var for dattera mi, som er 13 år gammel. Da ble det annerledes. Først da gikk det skikkelig opp for meg hvor krenkende det ordet oppfattes for mange unge, sa hun til Se og Hør tirsdag.

LES OGSÅ: Vant «Farmen kjendis»: - Følte meg ikke velkommen tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer