SØSTRE P FILM: Scarlett Johansson og Natalie Portman promoterer deres nye film "The Other Boleyn Girl" på The Today Show i USA.  Foto: All Over Press
SØSTRE P FILM: Scarlett Johansson og Natalie Portman promoterer deres nye film "The Other Boleyn Girl" på The Today Show i USA. Foto: All Over PressVis mer

Røper intime detaljer

Natalie Portman og Scarlett Johansson i åpenhjertig intervju.

SEHER.NO: På det nyeste coveret til amerikanske W magazine poserer de to smellvakre skuespillerne Scarlett Johansson (23) og Natalie Portman (26) sammen.

Den yppige blondinen og den søte lille brunetten promoterer filmen "The Other Boleyn Girl" hvor de spiller søstre og i intervjuet snakker åpent ut om helt private ting.

- Jeg har blitt skjelt ut fordi jeg en gang sa at jeg ikke tror mennesker er monogame av natur. Folk trodde derfor at jeg var ei hore. Jeg mente ikke at jeg ikke praktiserer monogami - for det gjør jeg selvfølgelig, men jeg vil ikke være i et åpent forhold. Jeg står i alle fall for det jeg sa, forteller Johansson.

Portman, som tidligere har kastet klærne på film, støtter venninnen i diskusjonen om monogami.

- Jeg er for monogami, men jeg er ikke klar for ekteskap ennå. Jeg hater egentlig den lovfestede delen av det. Hva har staten å gjøre med det liksom? Hvorfor lager de regler som sier at mannen min kan bo i USA og dele mine fordeler fra helsevesenet hvis han er utenlandsk - fordi jeg er heterofil - men hvis man er homoseksuell gjelder ikke dette?

"Lost in Translation"-stjernen, som er samboer med skuespilleren Ryan Reynold, innrømmer at hun er lei av å bli feiltolket.

- Jeg husker en annen gang jeg fortalte at jeg testet meg selv for AIDS to ganger i året, og da ble det igjen tolket som at jeg var løssluppen. Jeg var singel i den perioden og synes det er viktig å sjekke seg!

"The Other Boleyn Girl" har premiere i USA 29. februar.

LES HER: Disse er mest sexy