Harry Hamlin:

Røper intim detalj

Åpner seg om sexlivet i nytt intervju.

AVSLØRER: Trebarnsfaren forteller åpenhjertig om sexlivet. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
AVSLØRER: Trebarnsfaren forteller åpenhjertig om sexlivet. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjeldent at de fleste ekteskapene i Hollywood har en forholdsvis kort utløpsdato, og flere stjerner har hatt mer enn ett ekteskap gjennom sin karriere.

80-tallsstjernen Harry Hamlin (70) og «Real Housewives»-stjernen Lisa Rinna (58) har derimot snart vært gift i hele 25 år, og førstnevnte legger ikke skjul på hva som er hemmeligheten i et lykkelig ekteskap.

I et nytt intervju med Andy Cohen i Interview Magazine røper nemlig Hamlin detaljer om sitt livlige dating- og sexliv.

SVINGER SEG: Skuespiller og realityprofil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Tar ikke medisin

Overfor Interview forteller Hamlin, som har vært gift to ganger tidligere, at både ekteskapet og sexlivet med Rinna lever i beste velgående. Han tar det som en selvfølge at sexlivet er bra ettersom de fortsatt er gift.

70-åringen, som er ansett som et av 80-tallets store sexsymbol, kan røpe at fascinasjonen med seksualitet startet i tidlig alder. Han fikk nemlig et fem år langt abonnement på Playboy i en alder av elleve.

- Foreldrene mine trodde kanskje at det skulle få meg til å gå i en annen retning. Broren min fikk ikke et abonnement på Playboy, og han var to og et halvt år eldre enn meg, innrømmer Hamlin.

BUDRUNDE: Amerikanske Elizabeth Marie Chevalier sliter litt på datingfronten for tiden. Nå har hun tatt grep, og gjort noe litt ut av det vanlige. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper. Vis mer

I intervjuet kan trebarnsfaren også røpe at han aldri har hatt behov for å ta «den blå pillen», og refererer til medisinen Viagra. Han tror at ekteskapets gode sexliv er takket være mangelen på nettopp ereksjonssvikt.

- Tar du en spesiell pille? Eller er du bare Harry Hamlin? spør Cohen.

- Jeg er Harry Hamlin. Jeg har aldri tatt den blå pillen.

- Ekstremt heldig

I dag deler stjerneparet de to døtrene Amelia (20) og Delilah (23). Hamlin er også far til sønnen Dimitri (41) som han har fra et tidligere forhold med den første Bond-dama Ursula Andress (85).

Som nevnt har 70-åringen vært gift tidligere. På 80-tallet var han gift med såpeopera-stjernen Laura Johnson og i 1991 giftet han seg med den britiske skuespilleren Nicollette Sheridan.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hamlin understreker likevel at det er kvalitet over kvantitet når det gjelder ekteskap og sexliv.

- Jeg har vært ekstremt heldig. Jeg har hatt fantastiske forhold med mange kvinner, eller, ikke mange. Jeg har vært gift med nesten alle jeg har elsket med. Jeg kan telle antall kvinner jeg har vært med på mine to hender, forteller han til nettstedet, og legger spøkefullt til at han kanskje trenger en tredje hånd.

LES OGSÅ: Delte nakenbilde av foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer