Harry Hamlin:

Røper intim detalj

Åpner seg om sexlivet i nytt intervju.

AVSLØRER: Trebarnsfaren forteller åpenhjertig om sexlivet. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
AVSLØRER: Trebarnsfaren forteller åpenhjertig om sexlivet. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke sjeldent at de fleste ekteskapene i Hollywood har en forholdsvis kort utløpsdato, og flere stjerner har hatt mer enn ett ekteskap gjennom sin karriere.

80-tallsstjernen Harry Hamlin (70) og «Real Housewives»-stjernen Lisa Rinna (58) har derimot snart vært gift i hele 25 år, og førstnevnte legger ikke skjul på hva som er hemmeligheten i et lykkelig ekteskap.

I et nytt intervju med Andy Cohen i Interview Magazine røper nemlig Hamlin detaljer om sitt livlige dating- og sexliv.

Tar ikke medisin

Overfor Interview forteller Hamlin, som har vært gift to ganger tidligere, at både ekteskapet og sexlivet med Rinna lever i beste velgående. Han tar det som en selvfølge at sexlivet er bra ettersom de fortsatt er gift.

70-åringen, som er ansett som et av 80-tallets store sexsymbol, kan røpe at fascinasjonen med seksualitet startet i tidlig alder. Han fikk nemlig et fem år langt abonnement på Playboy i en alder av elleve.

- Foreldrene mine trodde kanskje at det skulle få meg til å gå i en annen retning. Broren min fikk ikke et abonnement på Playboy, og han var to og et halvt år eldre enn meg, innrømmer Hamlin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer