Tone Damli:

Røper intim detalj: - Tok ti dager

Tone Damli hadde en spesiell utfordring under innspillingen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden ruller «Kompani Lauritzen» over skjermen, og blant deltakerne i det svært populære programmet er artist Tone Damli (33).

Sammen med resten av deltakerne har hun de siste ukene kjempet seg gjennom tøffe oppgaver og vågale utfordringer.

Det er likevel én spesiell del av oppholdet på Setnesmoen militærleir som 33-åringen måtte jobbe litt ekstra med.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

- Får det ikke til

Det er liten tvil om at militærtilværelsen er fysisk utfordrende, og flere av deltakerne i «Kompani Lauritzen» har pådratt seg skader underveis i programmet. For Damli var det derimot ikke redselen for å få skader som var utfordrende, men det faktum at alle deltakerne måtte dele toalett.

- Det var fellestoalett, sånne båser du har på ungdomsskolen. Og jeg sliter med de greiene der. Å sitte ved siden av Espen Lervaag og presse ut en selunge - det gidder jeg ikke. Eller det får jeg ikke til, forteller Damli overfor Se og Hør.

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var «usynlig» da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Det tok derfor en lang stund før artisten klarte å gå ordentlig på do.

- Så det tok rett og slett ti dager og det var ganske … Det er ikke bra vet du, innrømmer hun til Se og Hør.

FORSTOPPELSE: Tone Damli gikk ikke på do på ti dager. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FORSTOPPELSE: Tone Damli gikk ikke på do på ti dager. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Streng beskjed

Ifølge Damli var det lite sympati å hente fra befalet som ledet «Kompani Lauritzen»-troppen. De skal ha vært klar sin tale hva gjelder deltakernes dorutiner.

- Vi fikk jo streng beskjed av befalet: Dere må gå på do i skogen og få det ut ellers så stjeler det energi fra dere, forteller Damli.

Hun fant likevel en metode for å gå på do uten noen forstyrrelser fra meddeltakerne.

PANIKK: Under lørdagens episode av «Kompani Lauritzen», mister en av deltakerne kontrollen da de må dykke under vann. Video: Luna Lea/TV 2 Play. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

- Jeg ordnet det på egen hånd. Vi hadde en sånn «Kompani»-klokke og på den var det en liten alarm, så jeg satt på den en halvtime før reveljen (vekkesignalet, journ.anm.) skulle gå en dag. Jeg sto opp litt før alle andre, mer trenger jeg ikke si, røper hun.

Smitteutbrudd

Det var likevel ikke bare forstoppelse som preget oppholdet under programmet. Tidligere denne måneden ble det kjent at et smitteutbrudd fant sted under innspillingen på sensommeren i fjor.

Til tross for at flere av deltakerne ble syke skal de harde påkjenningene som programmet byr på ha fortsatt som normalt.

«KOMPANI LAURITZEN»: Visse ting ble en utfordring for Tone Damli de første ukene av innspillingen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Senere ble det kjent at det var 33-åringen som dro med seg sykdom inn på kasernen. Damli ble nemlig syk dagen før hun skulle reise til Åndalsnes, og var redd for at hun skulle bli så syk at hun ikke fikk delta.

- Men jeg reiste og testet negativt på coronatesten, heldigvis. Men jeg var ganske dårlig da jeg kom inn der, det var ikke noe moro i det hele tatt. Og litt hensynsløst også for det var mange andre som skulle bli syke etterpå da, fortalte hun til Se og Hør tidligere denne måneden.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Måtte stoppe «Kompani»-fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer