Cher og Tom Cruise:

Røper intim detalj om kjendis-eksen

Artisten forteller om sine tidligere forhold i nytt intervju.

ÅPNER OPP: Den amerikanske sangeren Cher har vært i flere profilerte forhold. Hun er ikke redd for å snakke åpent om dem. Et av dem var med Tom Cruise, som hun skal ha vært sammen på 80-tallet. Her avbildet i 1985. Foto: NTB scanpix
ÅPNER OPP: Den amerikanske sangeren Cher har vært i flere profilerte forhold. Hun er ikke redd for å snakke åpent om dem. Et av dem var med Tom Cruise, som hun skal ha vært sammen på 80-tallet. Her avbildet i 1985. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 2008 avslørte sangeren Cher (72) i et intervju med The Telegraph at hun hadde et hemmelig forhold med skuespiller Tom Cruise (56) på 80-tallet.

Den gangen påpekte sangeren at den store aldersforskjellen ikke hadde noe å si, men at det var deres travle karrierer som satte spikeren i kista for forholdet.

I et nytt intervju med avisa Mail On Sunday forteller hun nye detaljer om forholdet som de tilsynelatende klarte å holde skjult i en årrekke. Overfor nettstedet forteller artisten at duoen møttes for første gang i bryllupet til Madonna (60) og Sean Penn (58) i 1985.

Det var imidlertid en helt annen anledning som førte til gjenforening.

- En gjeng med folk med dyslektikere ble invitert til Det hvite hus, og både Tom og jeg var dyslektikere, hevder hun i intervjuet, ifølge Aftonbladet.

72-åringen minnes at det umiddelbart var en gnist mellom dem, men at det ikke skjedde noe intimt mellom dem den kvelden.

- Nei, nei, nei. Vi begynte ikke å date før senere, men det var definitivt en gnist der, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

- Helt vill

Selv om forholdet tok slutt, er stjernene fremdeles gode venner, ifølge henne selv. Cher, som nå er 72 år gammel, deler at «Mission Impossible»-stjernen er en av hennes fem beste elskere gjennom tidene.

- Det var ganske hett og vilt der et øyeblikk, røper hun.

Dette er ikke første gangen «Believe»-sangeren snakker om sitt tidligere forhold med den verdensberømte skuespilleren.

- Han var så sjenert. Og jeg var helt vill da jeg var sammen med ham. Han var fantastisk. Han var så annerledes, sa hun til talkshow-vertinnen Oprah Winfrey i 2008, ifølge People.

Forholdet skal ha tatt slutt fordi de begge var travle med hver sin karriere.

- Det kunne ha blitt den helt store romansen, for jeg var fullstendig gal etter ham. Jeg bodde i leiligheten hans, sa hun den gang.

- Mitt livs store kjærlighet

I det nye intervjuet forteller artisten om flere av sine tidligere forhold. Fra 1982 til 1984 var hun i et to år langt forhold med en annen «Top Gun»-stjerne, Val Kilmer.

- Da vi kysset, trodde jeg at hodet mitt skulle falle av kroppen min, sier hun.

Kiss-vokalisten Gene Simmons (69), føyer seg også inn i rekken av artistens kjente eks-kjærester. I intervjuet minnes hun at hun var helt gal etter ham.

Ifølge People var de to stjernene et par fra 1979 til 1980.

Det er tilsynelatende én ekskjæreste som stikker seg spesielt ut - kanskje den minst kjente av dem alle. Da hun var 40 år gammel, traff hun den 22 år gamle bakeren Rob Camilletti, som hun falt pladask for.

72-åringen har tidligere snakket om han i flere intervjuer, og har sagt til Parade at det var all oppmerksomheten fra pressen som ødela forholdet deres.

- Han var muligens mitt livs store kjærlighet, sier hun.

Den amerikanske artisten har vært gift to ganger. Fra 1964 til 1975 var hun gift med artistkollega Sonny Bono, og fra 1975 til 1979 var hun gift med musiker Gregg Allmann.

LES OGSÅ: - Jeg var i sjokk