Kris og Kylie Jenner:

Røper intim detalj fra Kylies fødsel

Mamma Kris stod ikke på sidelinjen da Kylie ble mor for første gang.

SNAKKER OM FØDSELEN: I vinter ble Kylie Jenner (t.h.) mamma for første gang. Nå letter moren hennes, Kris Jenner (midten), på sløret om fødselen. Her avbildet med storesøster Kendall Jenner i 2016. Foto: NTB scanpix
SNAKKER OM FØDSELEN: I vinter ble Kylie Jenner (t.h.) mamma for første gang. Nå letter moren hennes, Kris Jenner (midten), på sløret om fødselen. Her avbildet med storesøster Kendall Jenner i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vinter kunne fansen endelig juble over at Kylie Jenner (21) hadde blitt mor for første gang, etter at gravidryktene hadde svirret heftig i flere måneder.

Både hun og kjæresten Travis Scott (26) valgte nemlig å holde fullstendig tett gjennom hele svangerskapet, inntil datteren Stormi Webster (snart 8 md.) så dagens lys den 1. februar.

Etter fødselen har pipen imidlertid fått en noe annen lyd, og Kylie har delt både bilder av datteren og tanker om sin nye tilværelse som mamma.

Nå røper dessuten Kylies egen mor, Kris Jenner (62), personlige detaljer fra den strengt hemmelige fødselen hennes yngste datter var gjennom.

Følte ikke smerte

I et klipp fra søndagens episode av «Keeping Up With the Kardashians», forteller nemlig Kris om hvordan fødselen forløp. Det gjør hun i en samtale med sine to eldste døtre, Kourtney (39) og Kim Kardashian (37).

Der spør blant annet Kourtney, som selv har tre barn, hvordan lillesøsteren taklet selve fødselen:

- Hun klarte seg veldig, veldig bra. Hun sa stadig vekk: «Jeg føler bare ikke noe smerte». Man kunne se at hun hadde heftige rier, men hun sa bare: «Jeg merker det bare ikke». Jeg tenkte: «Dette er veldig merkelig!», sier Kris, ifølge People.

KYLIE JENNER: Reality-stjernen fødte datteren Stormi for snart åtte måneder siden. Her avbildet i Los Angeles nylig. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock / NTB scanpix
KYLIE JENNER: Reality-stjernen fødte datteren Stormi for snart åtte måneder siden. Her avbildet i Los Angeles nylig. Foto: Marc Patrick/BFA/REX/Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

Videre understreker hun at Kylie, som var bare 20 år gammel da datteren ble født, var svært tapper.

- Det var hun virkelig. Hun var så rolig. Det var veldig spennende, forteller Kris, og legger til følgende spesielle detalj om fødselen:

- Jeg forløste babyen! Jeg tok henne imot. Jeg dro henne ut.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

💕👑

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Dro ut babyen selv

At Kris Jenner aktivt hjalp til da barnebarnet kom til verden i vinter, er kanskje ikke så altfor overraskende. Kardashian/ Jenner-klanen er nemlig ikke ukjent med å ta grep under barnefødsler - bokstavelig talt.

Dette har gitt «Keeping Up With the Kardashians»-fansen flere uforglemmelige øyeblikk fra fødestua:

Da Kourtney fødte datteren Penelope (6) i 2012, dro hun nemlig babyen ut selv. Det samme gjorde hun første gang hun fødte, i desember 2009, da sønnen Mason (8) kom til verden.

- Kourtney bare elsker å dra ut sine egne barn, uttalte lillesøster Khloé (34) i en episode av familiens tv-serie i 2012, ifølge People.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjernen dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli 2012. Video: E! Vis mer Vis mer

Selv om Kourtney Kardashians to første fødsler ble vist på tv, fortalte hun i et intervju med Today Extra i 2016 at hun ikke lot noe kamerateam være til stede da Mason ble født.

- Scott (Disick, Kourtneys tidligere kjæreste, journ.anm.) filmet det for vår egen del, som en slags hjemmevideo. Fødselen av sønnen min var en så vakker opplevelse at jeg virkelig ønsket å dele den med folk, fordi det var barnet mitt, sa hun den gang, og la til:

TRE BARN: Kourtney Kardashian har tre barn med eksen Scott Disick. Her er de med de to eldste, Mason og Penelope, i 2016. Foto: NTB scanpix
TRE BARN: Kourtney Kardashian har tre barn med eksen Scott Disick. Her er de med de to eldste, Mason og Penelope, i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg husker at jeg var livredd for å føde fordi fødsler typisk fremstilles som galskap i filmer, hvor alle hylskriker. Min opplevelse var fantastisk. Det var noe i meg som ønsket å dele det med folk, forklarte Kourtney.

Da reality-stjernen ble mor for tredje gang, i desember 2014, ble ikke fødselen til sønnen Reign (3) filmet til tv-serien.

Kris og Khloé på fødestua

Det er ikke mange sider av livet Kardashian-familien unnlater å dele med sin enorme fanskare - noe to tredjedeler av Kourtneys fødsler er et godt eksempel på.

Imidlertid valgte altså Kylie Jenner å holde kortene svært tett til brystet under svangerskapet sitt, og hun bekreftet ikke graviditeten før etter at selve fødselen var overstått.

Mamma Kris og storesøster Khloé var til stede under fødselen, i tillegg til Kylies kjæreste Travis Scott. Tilsynelatende var det ingen andre som kjente til noen konkrete detaljer.

I søndagens episode av familiens reality-serie, røpet Kris Jenner at hun syntes det var veldig stressende med alt hemmeligholdet, ifølge People.

HOLDT TETT: Både Kim Kardashian og Kris Jenner unnlot å røpe Kylies graviditet for offentligheten, selv om det ikke bare var enkelt. Foto: NTB scanpix
HOLDT TETT: Både Kim Kardashian og Kris Jenner unnlot å røpe Kylies graviditet for offentligheten, selv om det ikke bare var enkelt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Storesøster Kim ga på sin side uttrykk for at hun var imponert over Kylies nærmeste venner og kjente, som klarte å holde tett i månedsvis - selv etter fødselen:

- Kan du fatte at Kylie kom seg ut fra sykehuset uten en eneste glipp? Nå kan Caitlyn (Jenner, journ.anm.) aldri mer si at vi er løsmunnet og lekker alt mulig. Vi holdt dette hemmelig!

Det var nemlig ikke før 4. februar, tre dager etter fødselen, at Kylie avslørte familieforøkelsen for offentligheten.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer