Truls Svendsen:

Røper hyttekjøp: - Veldig koselig

Den folkekjære programlederen og kjæresten er storfornøyde med sin seneste investering.

SMILER: Charlotte Smith og Truls Svendsen har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMILER: Charlotte Smith og Truls Svendsen har all grunn til å smile om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Gladnyhetene har kommet på løpende bånd for programleder Truls Svendsen (48) de siste årene. Han og kjæresten Charlotte Smith (33) fikk datteren Eva i mai 2019, og i desember i fjor ble familien utvidet med nok en jente. Da så vesle Annie dagens lys.

Nå har familien på fire overtatt en splitter ny hytte. Det avslører Svendsen i en fersk episode av podkasten «Truls & Hellstrøm - Tar munnen ful‪l‬», som han har sammen med makker Eyvind Hellstrøm (72).

Avsløringen kommer på bordet når den populære duoen skal fortelle om sine høydepunkter fra uken som har gått.

- Jeg og Charlotte og jentene mine overtok hytta på onsdag før påske, altså onsdagen før skjærtorsdag. Vi kjøpte hytta og fikk da overtatt den, og har hatt en fantastisk fin påske i ny hytte, sier programlederen i podkasten.

VENTET BARN: Eyvind Hellstrøms jobbpartner Truls Svendsen var ikke til stede på «Gullruten» 2019. Hellstrøm forteller hvorfor. Video: Kevin Smilden Vis mer

Flyttet rett inn

Svendsen forteller videre:

- Det er en veldig koselig tømmerhytte, ute i skogen med langrennsski. Det er ikke noe «ski in, ski out», men en veldig koselig hytte.

Det er snakk om en laftet hytte, som familien så å si har fått skreddersydd. Den folkekjære programlederen sier at de er veldig fornøyd med entreprenørene - som har sørget for at de kunne flytte rett inn med alt av interiør og møbler på plass.

- De hadde ordnet slik at vi kunne flytte nærmest rett inn, med alt man trenger av kjøkkenutstyr og nytt sengetøy og alt [ …]. Det er en veldig fin hytte med alt inni, sier 48-åringen.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Truls Svendsen og Charlotte Smith, foreløpig uten hell.

Travelt familieliv

Familien på fire kan nå ta seg en tur på hytta når de trenger en pause fra det travle familielivet.

Svendsen og Smith fikk som nevnt sin andre datter på tampen av 2020, noe den kjente programlederen selv avslørte på Instagram.

«Så fint å endelig få møte deg, Annie. Nok en gang, fantastisk bra jobbet av Charlotte. Og takk til alle de fantastiske jordmødrene, sykepleierne og legene på Ullevål, jeg er stum av beundring for den jobben dere gjør», skrev han den gang.

Svendsen har flere ganger gitt følgerne sine et innblikk i tilværelsen som pappa - blant annet i form av bilder fra grytidlige morgener med barnet på armen.

KRITISK TIL KRITIKKEN: Eyvind Hellstrøm har i en VG-artikkel blitt anklaget for TV-juks. Da vi møtte gourmetkokken ga han avisen svar på tiltale. Vis mer

Da han gjestet «Senkveld» i september i 2019, avslørte han at eldstedatteren har fått et helt spesielt navn. Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter lang tid med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte 48-åringen også at han alltid hadde hatt et ønske om å oppkalle et barn etter moren.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk en jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten.

GIKK GALT: Det gikk ikke helt som det skulle da TV-profil Harald Rønneberg skulle på hyttetur. Vis mer

Forside-glipp

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet i 2017.

Den gang hadde han gjort et intervju med Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise frem og skryte av kjæresten sin på Instagram:

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

LES OGSÅ: Brøt sørgeperioden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer