Thea Sofie Loch Næss:

Røper hyggelig nyhet

«Hjerteslag»-skuespilleren går en spennende tid i møte.

LYKKELIG: Thea Sofie Loch Næss er kjæreste med snowboard-kjører Fredrik Perry. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKELIG: Thea Sofie Loch Næss er kjæreste med snowboard-kjører Fredrik Perry. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Thea Sofie Loch Næss (24) var onsdag kveld tilbake på sin første røde løper siden før pandemien. Da var det duket for festvisning av zombie-skrekk-komedien «Prosjekt Z» på Colosseum Kino i Oslo.

Næss er for tiden aktuell både i denne filmen, og ikke minst den nye sesongen av «Hjerteslag» - som kommer til høsten.

- Jeg gleder meg til å se en «nesten» full kinosal igjen, sier hun fra den røde løperen, og legger til at hun ikke har fått sett filmen selv enda.

Leilighetseier

Da Se og Hør møtte den sprudlende 24-åringen kunne hun imidlertid avsløre en hyggelig nyhet.

- Jeg har kjøpt leilighet! På Grønland.

VILLE VÆRE TROVERDIG: Thea Sofie Loch Næss måtte forberede seg før én spesiell scene i «Hjerteslag». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Leiligheten er på 46 kvm og har ett soverom. Næss forteller at hun kjøpte den alene, men at hun fortsatt skal bo sammen med kjæresten, snowboard-kjører Fredrik Perry (31).

Skuespilleren hadde tatt med seg kjæresten på festvisningen, og begge to hadde pyntet seg for anledningen.

Oslo 18.08.2021 Premiere p Prosjekt Z p Coloseum kino i Oslo -
Oslo 18.08.2021 Premiere p Prosjekt Z p Coloseum kino i Oslo - Vis mer

Perry ankom i en beige skjorte, mørke jeans og svarte sko.

Næss på sin side hadde tatt på seg en nydelig blå kjole, rosa sokker og freshe sneakers. Øynene hadde hun sminket i blå og rosa nyanser, som matchet antrekket.

Nå ser 24-åringen fram mot en høst som hun håper kan by på flere spennende jobber:

STORE SPØRSMÅL: Vebjørn Enger («Askeladden», «Kompani Orheim») og Thea Sofie Loch Næss («The Last Kingdom») spiller hovedrollene i «Hjerteslag», en dramaserie om ung kjærlighet og store spørsmål. Vis mer

- Det er litt ting i lufta, men etter corona har jeg lært å ikke stole på at prosjektene skjer før jeg faktisk står på sett - men jeg både håper og tror det kommer morsomme prosjekter framover.

Lot lokkene falle

Den unge skuespilleren har også rukket å bli kjent i det store utland. Internasjonalt er hun blant annet kjent for rollen sin som Skade i «The Last Kingdom».

I fjor var hun også å se i Viaplay-serien «Delete Me», som handler om vennskap, sjalusi, sex og hacking. For at 24-åringen bedre skulle passe inn i sin rolle i serien, tok hun en drastisk avgjørelse. Hun har tidligere hatt blondt, langt hår i seriene og filmene hun har spilt i, men lot derimot lokkene falle for denne rollen.

- Når man skal bygge en karakterer er det veldig effektivt å endre på utseendet. Da Marie (regissøren journ.anm.) og jeg skulle finne fram til Marit (Næss' rolle journ.anm.) var vi begge enige om at vi ville finne en helt ny look til meg. Vi så på referanser og sånt sammen, fortalte hun til Se og Hør da.

Resultatet ble altså en betydelig kortere og mørkere sveis. Hun kunne fortelle at reaksjonene hadde vært gode, og at hun i hovedsak bare fikk komplimenter for den nye looken.

- Jeg liker det skikkelig godt. Jeg syntes det er gøy med forandring. Det tar jo en tid før det vokser ut, men skal ikke se bort fra at jeg vil fortsette å holde sveisen etter innspilling. Vi får se, forklarte skuespilleren.

Det ser imidlertid ut til at Næss trivdes svært godt med kortere hår. Innspillingen av «Delete Me» er over for lengst, men Næss har beholdt frisyren - og kler den like godt nå som da.

LES OGSÅ: - Det var virkelig ikke meningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer