Scarlett Johansson:

Røper hvorfor hun skilte seg fra ektemannen

Skuespiller Scarlett Johansson tror ikke på monogami.

NYSKILT: Den ellers så private Scarlett Johansson (32) snakker åpenhjertig om det ferske samlivsbruddet i et nytt intervju - og hvorfor hun ikke tror på ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
NYSKILT: Den ellers så private Scarlett Johansson (32) snakker åpenhjertig om det ferske samlivsbruddet i et nytt intervju - og hvorfor hun ikke tror på ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scarlett Johansson (32) verner vanligvis godt om sitt eget privatliv, og var ikke mindre ordknapp da nyheten om hennes andre skilsmisse slo ned som en bombe i amerikansk presse forrige måned.

Hollywood-yndlingen og hennes franske journalistektemann, Romain Dauriac (34), gikk hver til sitt etter knappe to år som ektepar, og skal ha vært separert en god stund da skilsmissepapirene nådde media.

I et stort intervju med Playboy letter Johansson overraskende nok på sløret om samlivsbruddet, og røper samtidig hvorfor hun og ektemannen valgte å avslutte ekteskapet.

- Ikke naturlig

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøker 32-åringen, og fortsetter:

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKEN BRAST: Scarlett Johansson og ektemannen Romain Dauriac har valgt å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Scarlett Johansson og ektemannen Romain Dauriac har valgt å ta ut skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Johansson understreker at hun på ingen måte er ute etter å krenke ekteskapet.

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter, legger hun til.

Ryktene om at filmstjernen hadde avbrutt ekteskapet med Romain Dauriac begynte å svirre da Johansson dukket opp uten gifteringen på kvinnemarsjen i Washington i januar.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer

Sterk tale

Sammen med en rekke andre kjente kvinner hadde skuespilleren møtt opp for å protestere mot innsettelsen av Donald Trump som USAs president, og hans velomtalte kvinnesyn.

32-åringen holdt en sterk tale for de oppmøtte under marsjen, der hun snakket om kvinners råderett til egen kropp, og hvorfor hun på daværende tidspunkt ikke kunne støtte presidenten.

EKSMANNEN: Scarlett Johansson og filmstjernen Ryan Reynolds var gift i tre år. Foto: NTB scanpix
EKSMANNEN: Scarlett Johansson og filmstjernen Ryan Reynolds var gift i tre år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den nysingle skuespilleren har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Reynolds (40), som i dag er gift med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Johansson en romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (56).

Johansson ble mor til datteren Rose (2) i 2014, som hun har sammen med sin forrige ektemann.

32-åringen deler for øvrig synspunkt med realitykjendis Petter Pilgaard (36) om monogami. I et intervju med Dagbladet forrige måned, meddelte 36-åringen at heller ikke han tror på evig kjærlighet.

- Skal jeg lure en person til å tro at det er henne og meg for resten av livet, når jeg ikke tror på det selv?, sa han blant annet.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kritikken av ektemannen