Graham Norton:

Røper hvem som har vært hans mest irriterende gjest

- Jeg følte meg som en skolelærer som har ansvar for elever på tur.

OM HÅPLØSE GJESTER: Talkshow-konge Graham Norton snakker om drømmegjestene, men også om de fæle og helt håpløse. Foto: NTB scanpix
OM HÅPLØSE GJESTER: Talkshow-konge Graham Norton snakker om drømmegjestene, men også om de fæle og helt håpløse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den irske skuespilleren, komikeren, programlederen og journalisten Graham Norton (54) er kongen av talkshow.

I et intervju med Daily Telegraph forteller han hvem som er favorittgjestene i «The Graham Norton Show», men røper også motvillig hvem som er på den motsatt siden av skalaen.

- Utmattende

- Folk som Mickey Rourke, han var utmattende fordi han ønsket å røyke hele tiden, sier Norton.

Han forteller at hver gang han snudde seg mot en annen gjest, får så å vende seg tilbake mot Rourke, så hadde han tent en ny sigarett.

- Det var så kjedelig. Jeg følte meg som en skolelærer som har ansvar for elever på tur, i stedet for å invitere gjester til et program, sier Norton.

Kranglete kjendiser

Han forteller at kranglete kjendiser er vanskelig å forholde seg til, men han har noen grep han tyr til.

- Når jeg skjønner at gjesten er håpløs, forsøker jeg bare å stenge ham ute og fokusere på de andre gjestene, sier han.

Han forteller om en vanskelig ikke-navngitt gjest han hadde i fjor:

- Publikum hatet gjesten. Personen var vanskelig og brøt inn med rare ord, og blandet seg inn i samtalen med andre. Resultatet var at mye måtte redigeres vekk, sier Norton.

Overlegne og frekke

Folk som er overlegne og frekke har Norton heller ikke noe til overs for.

- Jeg har hatt noen overlegne, ufordragelige og frekke gjester i studio.

- Men det som overrasker, er at noen kjendiser omgås slike folk, for så å unnskylde deres oppførsel. Det sier mye om dem også, sier han.

Spenning og stjernestatus

I tillegg til favoritten Tom Cruise, som han mener byr på seg selv, er morsom og uforutsigbar, nevner han også Will Smith og Tom Hanks.

- De beste gjestene formidler spenning og stjernestatus, men glemmer aldri hvor de kommer fra, sier han.

Neste uke starter Graham Norton med nye sendinger på BBC, der han får gjester som Hillary Clinton, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Ryan Gosling og Harrison Ford.

LATTERMILDT: Da norgesaktuelle Ed Sheeran gjestet The Graham Norton Show, som vises i Norge på fredag, kunne han ikke gjenkjenne sin gamle bestevenn. Da brøt latterkrampen ut. Video: BBC Vis mer

LES OGSÅ: Dette bildet får Internett til å koke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer