«Skal vi danse»:

Røper hvem Alsgaard erstattet

Skikongen Thomas Alsgaard kom inn som reservedeltaker i «Skal vi danse» i fjor høst.

RESERVE: Thomas Alsgaard var reservedeltaker i «Skal vi danse» i fjor. Her i full dans med dansepartner Rikke Lund. Foto: Espen Solli / TV 2
RESERVE: Thomas Alsgaard var reservedeltaker i «Skal vi danse» i fjor. Her i full dans med dansepartner Rikke Lund. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Skilegenden Thomas Alsgaard (49) kom inn i «Skal vi danse»-universet i aller siste sekund i fjor høst. Alsgaard hadde sagt konsekvent nei til å delta i programmet i hele 16 år, men i fjor kom han inn som reserve da en annen person ikke kunne delta likevel.

Verdensmesteren i langrenn gjorde en god figur på parketten i fjorårets sesong - til tross for mye nerver og frykt. Sammen med dansepartneren Rikke Lund tok han seg helt til kvartfinalen.

TV 2 ville ikke røpe hvem Alsgaard erstattet den gang, men i en ny episode av realityserien «Alle elsker David» kommer det frem at han tok over plassen til rallyfører Andreas Mikkelsen (31), skriver TV 2.

Var i Italia

Serien handler om kjendismanageren David Eriksen (53). Han er også manager for Mikkelsen, og i serien kan man se at han jobber med å få rallyføreren til å delta i «Skal vi danse».

De jobbet med å få Mikkelsen med i programmet i flere måneder, men TV 2 satt foten ned bare to dager før deltakerne ble lansert - på grunn av coronarestriksjoner.

Årsaken var at rallyføreren deltok på et oppdrag i Italia, skriver TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer