Khloé Kardashian:

Røper hva hun mener om eksen

Khloé Kardashian viser at man kan begrave stridsøksen.

UTROSKAPSSKANDALE : Khloé Kardashian forteller åpenhjertig om hva hun egentlig synes om ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE : Khloé Kardashian forteller åpenhjertig om hva hun egentlig synes om ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått et drøyt år siden trekantdramaet mellom Khloé Kardashian (35), Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (22) stjal spalteplass verden over. At de to sistnevnte ble tatt på fersken i å ha tilbrakt noen hete øyeblikk sammen, førte til brudd mellom Kardashian-søsteren og basketball-kjæresten, som året før hadde fått datteren True (1,5) sammen.

Det var heller ikke første gang at 28-åringen ble tatt på fersken i en upassende oppførsel. Dagen før fødselen fikk Khloé vite at kjæresten hadde hatt flere affærer, og senest samme uke som deres datters ankomst, ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Det hadde derfor vært svært naturlig om hun aldri ville ha hatt noe med ham å gjøre igjen, men den gang ei. De deler et foreldreansvar, og er nødt til å ha hyppig kontakt i hvert fall frem til True har blitt 18. Akkurat det virker det ikke som hun har noe særlig imot.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vil at han skal være til stede

I et nytt intervju i podkasten «Divorce sucks!» snakker Kardashian-søstera nå åpent om hvordan brudd har påvirket henne flere ganger i livet. Ifølge People starter hun med å fortelle om foreldrene, Kris Jenner (64) og avdøde Robert Kardashian, sin skilsmisse.

Selv om det var leit, forklarer Khloé at foreldrene var veldig flinke på å håndtere situasjonen overfor barna. Hun har hatt lyst til å videreføre det overfor sitt eget barn.

- Jeg hørte aldri, og da mener jeg aldri, at foreldrene mine snakket respektløst om hverandre. True er bare et år gammel, så hun skjønner ikke hva som skjer, men jeg tror likevel at hun skjønner noe. Hun føler på energien, sier Khloé, før hun begynner å snakke om eksen.

- Jeg vet at faren hennes er en flott person. Jeg vet hvor mye han elsker og bryr seg om henne, så jeg vil absolutt at han skal være til stede, sier hun.

Vakte oppsikt

Realitystjernens uttalelser kommer bare noen måneder etter at Khloé og Tristan ble gjenforent under Kardashian/Jenners årlige julefest i desember. Det faktum at Tristan var invitert vakte stor oppsikt, men duoen skal ha klart å omgås hverandre uten noe dramatikk.

- Det var ikke noe spenning eller drama, bare mye kjærlighet og familietid. Khloé og Tristan var bra. De var sammen med True og pratet masse, fortalte en kilde til E News den gang.

En Instagram-bruker med navn Khloevideo delte blant annet et bilde hvor man kunne se Khloé og Tristan stå i bakgrunnen sammen under julefesten.

Det er imidlertid ikke første gang at duoen har blitt gjenforent. Under Trues ettårsdag var Tristan til stede, og Khloé har ikke lagt skjul på at det er tøft å skulle ha et godt forhold til ekskjæresten.

I podkasten «On Purpose» med Jay Shetty, fortalte hun om utfordringene ved nettopp det å dele foreldrerollen med eksen.

- Åh, det er tøft. Det er ikke lett. Det hadde vært enklere for meg å holde datteren min unna … Men han har aldri såret True. Han og jeg har vårt forhold, og Tristan og True har sitt. Jeg vil aldri gå mellom det. Jeg tror ikke på det, sa hun i podkasten, som var gjengitt av Entertainment Tonight.

Etter at bruddet mellom Khloé og Tristan var et faktum, har førstnevnte flere ganger understreket at forholdet er over for godt.

Flørtet med ekskjæresten

Før jul viste imidlertid Tristan tegn til at han kanskje ikke er helt enig i den vurderingen. Ifølge People får han ikke nok av ekskjæresten.

Etter at Khloé delte et Instagram-bilde med sine millioner av følgere i november hvor hun poserte i en hvit, langermet body og høyhælte sko, klarte ikke Tristan å dy seg. Han ble derfor nødt til å legge igjen en kommentar under bildet.

I kommentaren la han ikke skjul på at han mente ekskjæresten var flott. «Wow!», skrev han med store bokstaver, etterfulgt av «perfeksjon» og en rekke hjerteemojier, før han igjen skrev :« Wow!»

Det er slett ikke første gang at NBA-stjernen kommenterer eller liker eksens Instagram-bilder. I september i fjor delte «Keeping Up with the Kardashian»-stjernen en selfie på Instagram, hvor Tristan også benyttet anledningen til å legge igjen et kompliment til barnemoren.

Hvorvidt han håper å finne tilbake til Khloé, eller bare prøver å sørge for et godt samarbeid, er ikke godt å si.

LES OGSÅ: - Hun opererer seg for å imponere Tristan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer