Khloé Kardashian:

Røper hva hun mener om eksen

Khloé Kardashian viser at man kan begrave stridsøksen.

UTROSKAPSSKANDALE : Khloé Kardashian forteller åpenhjertig om hva hun egentlig synes om ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE : Khloé Kardashian forteller åpenhjertig om hva hun egentlig synes om ekskjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått et drøyt år siden trekantdramaet mellom Khloé Kardashian (35), Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (22) stjal spalteplass verden over. At de to sistnevnte ble tatt på fersken i å ha tilbrakt noen hete øyeblikk sammen, førte til brudd mellom Kardashian-søsteren og basketball-kjæresten, som året før hadde fått datteren True (1,5) sammen.

Det var heller ikke første gang at 28-åringen ble tatt på fersken i en upassende oppførsel. Dagen før fødselen fikk Khloé vite at kjæresten hadde hatt flere affærer, og senest samme uke som deres datters ankomst, ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

Det hadde derfor vært svært naturlig om hun aldri ville ha hatt noe med ham å gjøre igjen, men den gang ei. De deler et foreldreansvar, og er nødt til å ha hyppig kontakt i hvert fall frem til True har blitt 18. Akkurat det virker det ikke som hun har noe særlig imot.

Vil at han skal være til stede

I et nytt intervju i podkasten «Divorce sucks!» snakker Kardashian-søstera nå åpent om hvordan brudd har påvirket henne flere ganger i livet. Ifølge People starter hun med å fortelle om foreldrene, Kris Jenner (64) og avdøde Robert Kardashian, sin skilsmisse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer