Öde Nerdrum:

Røper hva han neppe vil gjøre igjen

- Det blir som en tigger som danser for penger, mener TV-favoritten.

NØKTERN: Kunstner, Gullruten-vinner og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Öde Nerdrum er ærlig om hva han synes om kjendistilværelsen. Foto: TV 2

NØKTERN: Kunstner, Gullruten-vinner og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Öde Nerdrum er ærlig om hva han synes om kjendistilværelsen. Foto: TV 2

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vinterens utgave av «Farmen kjendis» tok kunstneren Öde Nerdrum (26) seg helt til finaleuken, og ble en stor seerfavoritt. Med sin svært sjarmerende personlighet vant han det norske folks hjerter. Det førte også til at han vant Gullruten for «Årets deltaker».

Det kan imidlertid se ut til at det er siste gang det skjer.

Nå forteller nemlig tv-yndlingen at han ikke har behov for å være i rampelyset kun for rampelysets skyld. Det gjør han i et intervju med Her og Nå.

«ONE NIGHT STANDS»: Öde Nerdrum forteller hva han synes om «One night stands» Vis mer

Mye oppmerksomhet

Ikke overraskende ble det mye oppmerksomhet rundt 26-åringen etter TV-suksessen, og ikke minst mottok han en del romantiske henvendelser, også kalt frierbrev.

- Ja, veldig mange. Det er ganske søkt. Men flere har vært med en poetisk tilnærming, en fortalte at hun hadde drømt at jeg var hennes livsledsager, fortalte 26-åringen til Se og Hør i vinter.

Han la til at han i starten svarte så godt han kunne for å være hyggelig, men at han etterhvert ga opp det prosjektet.

Å møte noen på den måten utelukket han tvert.

- Det er smigrende, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Det å forholde seg til fremmede mennesker sånn, det er galskap. Men det er vel en vakker galskap, filosoferte han.

SINT: Kine Olsen blir sint på Öde Nerdrum i en episode av «Farmen Kjendis». Vis mer

Skeptisk

Mens enkelte kjendiser nærmest har latt det gå sport i å delta i reality-programmer, er det ingen slik tilværelse den unge kunstneren sikter seg inn på nå.

I intervjuet med Her og Nå reflekterer han rundt tiden etter «Farmen kjendis»-deltakelsen:

- Det har vært litt mye oppmerksomhet, men det er en vanesak. Det er litt som å bli utsatt for et virus. Kroppen må lære seg til å bli vant til det, for å danne seg en slags immunitet. Slik at man ikke henger seg opp i oppmerksomheten, men bare lever det livet man vil leve.

Selv om både seerne og TV-selskapene sikkert gjerne skulle sett han gjøre flere reality-programmer, avkrefter han langt på vei at det kommer til å skje.

FORSVANT: Vi har tatt en prat med den tidligere Paradise Hotel-vinneren Leo Faa for å høre hvorfor han forsvant fra rampelyset. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

- Sannsynligvis ikke. Andre konsepter er jeg mer skeptisk til. Det blir nok ikke noen «Skal vi danse»-deltakelse på meg. Det synes jeg blir for trist, forklarer han og legger til:

- Det å skulle bli en profesjonell kjendis synes jeg ikke er noe gøy. Det blir som en tigger som danser for penger.

Öde Nerdrum har i skrivende stund ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Hemmelighetsfull

Til tross for at han rennes ned av frierbrev, har han lenge hevdet hardnakket at han er singel.

Men da han gjestet Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden» var det et litt mer utydelig svar han ga. På spørsmål om hva status i kjærlighetslivet hans er, svarte han nemlig:

- Det vil jeg holde hemmelig.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

På den røde løperen i anledning Gullruten, var det heller ikke lett å få 26-åringen i tale. Han innrømmet imidlertid at han er veldig glad i alle mennesker, og spesielt kvinner.

- Hvordan ser drømmekvinnen ut?

- Hvordan hun ser ut? Hun har i hvert fall ikke på seg munnbind, sa han lattermildt, og fortsatte:

- Nei, vet du hva, hun ser ikke ut som noe som helst. Jeg tror på å finne en livsledsager, en partner, og da er det ikke utseendet som er mest viktig.

LES OGSÅ: - De kjøpte hele livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer