Tiril Sjåstad Christiansen:

Røper høydramatisk fødsel: - Blek og livløs

«Farmen kjendis»-programlederen og forloveden forteller for første gang om det beintøffe døgnet.

TRILLETUR: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen sammen med datteren Vega og hunden Bolt på trilletur i Grimstad. Foto: Sondre Transeth/Se og Hør
TRILLETUR: Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen sammen med datteren Vega og hunden Bolt på trilletur i Grimstad. Foto: Sondre Transeth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag er det klart for nok en runde av «Farmen kjendis», der tidligere vinner av reality-hiten og idrettsutøver Tiril Sjåstad Christiansen (25), skal lede tv-seerne gjennom programmet for andre gang.

Innspillingen av årets sesong fant sted i fjor sommer, da programlederen var gravid med sitt første barn. Da 25-åringen ankom gården, var hun om lag halvveis i svangerskapet.

- Jeg var grisetrøtt hele tiden. Bortsett fra det, var alt tipp topp. Jeg må jo ha hatt verdens enkleste svangerskap, forteller Sjåstad Christiansen til Se og Hør, halvannen måned etter at lille Vega kom til verden.

- Tøff opplevelse

Til tross for at graviditeten forløp knirkefritt, skulle det vise seg at selve fødselen, som skjedde i Arendal i november, ble desto mer krevende. Prosessen foregikk i 23 lange timer, og ble langt mer dramatisk enn først antatt.

- Vi hadde en «heavy» fødsel. Hun (babyen, journ.anm.) ville ikke ut, og måtte til slutt bli tatt med sugekopp. Da de til slutt la henne på magen min var hun blek, livløs og uten skrik, så hun ble tatt vekk fra meg med én gang, meddeler programlederen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer