Øyunn Krogh:

Røper hemmelighetene bak tatoveringene

«Farmen kjendis»-profilen kan avsløre helt spesielle detaljer bak de mange tatoveringene hun har på kroppen.

SJEF: Øyunn Krogh har totalt ni tatoveringer, en av de hun har på overkroppen er «SJEF». Foto: Alex Iversen / TV 2

SJEF: Øyunn Krogh har totalt ni tatoveringer, en av de hun har på overkroppen er «SJEF». Foto: Alex Iversen / TV 2

Vis mer
Publisert

Øyunn Krogh (26) er blant de tre semifinalistene som nå står igjen i «Farmen kjendis». Søndag skal det hele avgjøres, og TV-seerne skal endelig få vite hvem som går av med seieren.

En av deltakerne som har fått mye oppmerksomhet denne sesongen, er nettopp Krogh. Den våkne TV-seer har kanskje også fått med seg at den tidligere «Sommerhytta»-vinneren har en god del tatoveringer plassert rundt omkring på kroppen.

«Sjef»

Overfor Se og Hør avslører hun nå flere hemmeligheter bak disse tatoveringene.

- Når jeg ser meg i speilet hver morgen tenker jeg: «de der skal jeg ikke ta neste gang», flirer «Farmen kjendis»-profilen.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Så kommer jeg på at det kanskje ikke er noe neste gang, det kan hende det bare er det livet her, legger Krogh til.

En av tatoveringene Krogh har på overkroppen er «SJEF», og endelig skal vi komme til bunns i hvorfor hun har akkurat dette ordet klistret til kroppen sin.

VISER FREM: I løpet av «Farmen kjendis» har tv-seerne fått se flere av Øyunn Kroghs tatoveringer. Foto: Alex Iversen / TV 2
VISER FREM: I løpet av «Farmen kjendis» har tv-seerne fått se flere av Øyunn Kroghs tatoveringer. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg skulle egentlig ha en jente som satt og skrevet, og der hvor vaginaen var skulle det stå «sjef». Det er jeg veldig glad for at jeg ombestemte meg for, ler Krogh.

Videre kan hun røpe at det hele dreide seg om en feministisk oppvåkning. Hun mener selv at hun var feminist helt fra da hun «hoppet ut av» moren, men at hun fikk ennå en oppvåkning mens hun studerte en periode i Stockholm.

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten er klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer

- Det at det står «sjef», hva skal jeg si, jeg synes jo det er litt kleint nå. Jeg synes den er litt klein, innrømmer Krogh til Se og Hør, før hun legger til:

- Jeg synes kanskje 90 prosent av de tatoveringene jeg har er litt kleine.

- Ironisk distanse

Videre forteller «Farmen kjendis»-deltakeren at hun også synes det er litt morsomt med tatoveringene. Hun viser til en annen tatovering hun har, hvor hun har foreldrene inne i et hjerte med en pil gjennom.

- Det er jo en litt sånn ironisk distanse til noe jeg mener. Jeg er glad i mamma og pappa, men jeg synes jo det er komisk å tatovere det på kroppen sin. Og det er litt det samme med «sjef». Jeg er min egen sjef, det er jo alle, alle er sin egen sjef i livet, men man må kanskje minne seg selv på det noen ganger, forteller Krogh.

HJERTE: På armen til Øyunn Krogh ser man hjerte-tatoveringen. Foto: Alex Iversen / TV 2
HJERTE: På armen til Øyunn Krogh ser man hjerte-tatoveringen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Men det er jo ironisk å drive og tatovere det på kroppen sin, legger Krogh til, med en god dose latter.

Krogh har totalt ni tatoveringer og kan røpe en helt spesiell detalj rundt disse.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp denne sesongen, klarte en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Alle tatoveringene er min håndskrift, så det er litt gøy. Jeg har tegnet og skrevet alle sammen, røper hun, før hun fortsetter:

- På halsen står det «Tar det til uka». Det er veldig rart, men det er noe pappa sa veldig mye da jeg var liten. Når ting gikk litt skeis, og det ble mye greier sa han at «vi tar det til uka». Så det er en påminnelse om at det løser seg, det løser seg til uka, så det er bare å slappe av.

LES OGSÅ: - Ble litt brisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer