Jennifer Aniston:

Røper hemmeligheten bak sitt vakre ytre

- Ikke ta god hud for gitt!

UNGDOMMELIG: Mange misunner nok Jennifer Aniston for sin flotte fremtoning. Nå avslører hun hemmeligheten bak sitt vakre ytre. Foto: NTB Scanpix
UNGDOMMELIG: Mange misunner nok Jennifer Aniston for sin flotte fremtoning. Nå avslører hun hemmeligheten bak sitt vakre ytre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (50) fikk sitt store gjennombrudd som Rachel Green i «Venner for livet» i 1994. Den gang var hun 25 år gammel, og hadde ingen anelse om at hun skulle bli en av Hollywoods aller største stjerner.

Hun har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på både TV-skjermen og det store lerretet, og er i dag en av filmbyens best betalte kvinnelige skuespillere.

Søndag kunne hun dessuten stikke av med en pris under People's Choice Awards, der hun ble utnevnt til årets ikon.

I februar fylte den «The Morning Show»-aktuelle stjernen 50 år, noe som for mange kan være vanskelig å tro på grunn av hennes tidløse skjønnhet.

Jennifer Aniston filmes på rød løper og på gata Video licensed from Splash Vis mer

- Huden har en utløpsdato

Derfor kan det nok hende at flere setter pris på at at Aniston nå avslører skjønnhetsregimet sitt.

- Jeg arvet god hud fra pappa. Men hvis jeg skulle gitt mitt yngre jeg et råd, så hadde det vært: «Ikke ta god hud for gitt». For man må vedlikeholde. Huden har en utløpsdato, forteller hun til Los Angeles Times.

Den single 50-åringen innrømmer at hun er «besatt» av hudpleie, og anbefaler produkter som inneholder probiotika - som kan være bra for huden.

- Jeg finner det hele ganske fascinerende. Vår NAD (forkortelse for nikotinamid adenindinukleotid, journ. anm) reduseres når vi blir eldre, og når dette skjer begynner kroppene våre å bryte ned. Genene slås av og man eldes, forklarer hun.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

I tillegg anbefaler også Aniston, som i mange år slet med dårlig selvbilde, å dra til profesjonelle for å få regelmessig hudpleie.

- Jeg elsker det og pleier å prøve ut forskjellige. For det er med hudpleie som det er med trening: Det er bra med forandring, hevder hun, ifølge avisen.

Føler seg fantastisk

Og når det kommer til kosthold advarer den talentfulle skuespilleren mot intensive slankekurer - såkalte «crash diets».

- Jeg tror at når man spiser sukker og dårlig mat, så vil du se resultatet av dette i ansiktet og på kroppen, og merke det på energinivået ditt. Å spise sunt er en livsstil. Jeg føler meg ikke frarøvet noe ved å spise sunt, for jeg har også dager hvor jeg koser meg ett hundre prosent.

Andre tips fra Aniston er å finne en treningsform som «pusher» deg, ta en times digital detox og å meditere.

Mens mange kvier seg for å bli eldre, både ser og føler Aniston seg bedre enn noensinne.

- Da jeg fylte 50 var det første gang i livet at jeg tenkte: «Ok, det er litt av et tall», innrømmet hun nylig til InStyle, ifølge People, men la samtidig til at det var en forbigående følelse.

- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg ikke annerledes i det hele tatt. Det er absolutt ingenting som holder på å kollapse. Jeg føler meg fantastisk fysisk. Så det er merkelig når folk plutselig sier: «Du ser fantastisk ut for alderen din». Jeg synes vi bør etablere en ny etikette rundt den talemåten og ordbruken.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Hollywood-stjernen har også uttalt at hun ikke har noen som helst planer om å slutte å vise seg i bikini etter hvert som hun blir eldre.

- Hvis jeg kan være den første 80-åringen som viser meg frem med hell i bikini, så er jeg klar for å gjøre det. Jeg synes ikke noen skal føle seg tvunget til å legge bånd på seg selv på grunn av alder. Det er absolutt helt tullete. Folk må selv kunne bestemme. Alle andre kan holde seg i sin egen bakgård, fortalte hun til People i 2016.

LES OGSÅ: Emma Watson har angst for å bli eldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer