«Selling Sunset»-Chrishell Stause:

Røper hemmeligheten bak navnet

Moren fikk navneinspirasjon fra et overraskende sted.

AVKREFTER RYKTER: Chrishell Stause måtte se seg nødt til å avkrefte rykter om navnet sitt. Foto: Splash News/NTB
AVKREFTER RYKTER: Chrishell Stause måtte se seg nødt til å avkrefte rykter om navnet sitt. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Etter en stund med rykter og ulike historier har Chrishell Stause (40) sett seg nødt til å oppklare detaljer rundt sitt eget navn.

Stause, kjent fra seersuksessen «Selling Sunset», har i et intervju med Vulture fortalt om hva som skjedde da moren hennes skulle føde henne, og oppklarte dermed historien bak det litt spesielle navnet Chrishell.

Det er nemlig flere som i lang tid har trodd at «Selling Sunset»-stjernen ble født på en bensinstasjon.

KJÆRLIGHET: I realityserien «Love in the jungle» får ikke deltakerne lov til å snakke med hverandre, men de skal allikavel prøve å finne kjærligheten. Video: Steffen Pettersen/Disovery+ Vis mer

Ryktene skal ha oppstått da hun i første sesong av Netflix-serien pratet om hvordan moren hennes befant seg på en bensinstasjon da fødselen begynte. Dette har hun nå avkreftet.

- Moren min fikk bilen sin fikset, og en ansatt på bensinstasjonen hjalp henne og roet henne ned. Hun kunne jo ikke kjøre, så en ambulanse kom og hentet henne. Jeg ble født på sykehuset, men hun ville kalle meg opp etter han (den ansatte på bensinstasjonen, journ.anm.), forteller hun til Vulture.

- Han jobbet på Shell-stasjonen, så hun tenkte bare «Chris og Shell» - la oss slå dem sammen. Og slik ble navnet Chrishell til.

Videre forteller hun at hun synes det er en morsom historie, og hater å skuffe de som faktisk tror at hun ble født på en bensinstasjon.

FORSKJELLIGE MENINGER: NRK har valgt å satse på reality, og har kjøpt opp det britiske reality-programmet «Love in the flesh». Det både hylles og slaktes. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Dater 13 år yngre artist

Tidligere har Stause vært gift med skuespiller Justin Hartley (45). Ekteskapet tok brått slutt i 2019 da sistnevnte informerte Stause om skilsmissen over tekstmelding.

Kort tid etter fant 40-åringen tonen med sjefen sin Jason Oppenheim (45), men lykken ble kortvarig da de gjorde det slutt bare fem måneder senere.

For tiden er Stause i et forhold med den australske artisten Georgia Claire Flipo (27), bedre kjent som G Flip.

LES OGSÅ: Gifter seg på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer