John Krasinski og Emily Blunt:

Røper hemmeligheten bak ekteskapet

Etter ni år er stjerneparet fortsatt lykkelig gift.

LYKKELIG GIFT: John Krasinski og Emily Blunt er fortsatt lykkelig gift. Nå avslører Krasinski hemmeligheten bak ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: John Krasinski og Emily Blunt er fortsatt lykkelig gift. Nå avslører Krasinski hemmeligheten bak ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er mange av Hollywoods ekteskap som har gått tapt gjennom tidene. Et par som derimot ikke har skrevet seg opp på den listen er «Office»-stjernen John Krasinski (40) og skuespillerkona Emily Blunt (36).

Paret har nemlig beholdt ekteskapet i snart et tiår, til tross for at begge har travle karrierer som krever en del reising og tid fra hverandre. Dette har derimot ikke vært et problem, skal vi tro Krasinski, som nylig kunne røpe hemmeligheten bak ekteskapet til E News.

- Stor fan av henne

Til nettstedet forteller 40-åringen at han alltid har vært stor fan av kona si, som blant annet er kjent for rollen sin i «The Devil Wears Prada».

- En av tingene er at jeg var en stor fan av henne selv før vi møttes, og jeg fortsetter å være en stor fan av henne og alt hun gjør, sier han.

Videre forteller Krasinski til nettstedet at han og kona først og fremst er ekstremt støttende mot hverandre, da de begge er i samme bransje, og derfor har en felles forståelse av at jobben kan medbringe en god del tid fra hverandre med tanke på reising og lange arbeidsdager.

PRIORITERER: John Krasinski sier at paret prioriterer å være sammen når de har tid. Foto: NTB Scanpix
PRIORITERER: John Krasinski sier at paret prioriterer å være sammen når de har tid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det handler alltid om å komme hjem og være sammen. Det er det viktigste, innrømmer Krasinski, som mener dette har vært løsningen på å bevare ekteskapet i en travel hverdag.

Mye kjærlighet

Det er liten tvil om at kjærligheten skuespillerparet deler er sterk. Etter at Blunt ga ektemannen sitt ja under en privat seremoni i Italia i 2010, har paret fått to barn, Hazel (5) og Violet (3).

Opp til flere ganger har Krasinski fortalt hvor stor fan han er av kona si, men det er heller ikke noen tvil om at også Blunt er en stor fan av ektemannen.

Under Sag Awards 2019 fikk nemlig 36-åringen hele salen til å tørke tårene etter sin følelsesladde takketale som hun holdt til ære for nettopp Krasinski. Blunt stakk nemlig av med prisen for beste kvinnelige birolle med filmen «A Quiet Place» - som ektemannen hadde både regi og manus på.

Vis mer

- Jeg kommer til å dele denne prisen med ektemannen min, John Krasinski, fordi hele opplevelsen av å gjøre dette med deg, har satt seg i hjertet mitt. Du er en fantastisk filmskaper, og jeg er så heldig som har deg i livet mitt, og som har fått muligheten til lage denne filmen med deg, sa en tydelig preget Blunt fra scenen.

Krasinski satt selv preget i salen mens han tørket tårer for konas prestasjon.

STOLT: Det var en stolt John Krasinski som tok til tårene da kona vant pris under Sag Awards. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Det var en stolt John Krasinski som tok til tårene da kona vant pris under Sag Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bedre sexliv

Selv om skuespillerkarrieren gjør at en del ekstra tid går tapt når det gjelder å pleie kjærligheten, kommer den også med fordeler. I 2015 måtte nemlig Krasinski legge seg i hardtrening for å passe inn i rollen som «Jack Silva» i den spenningsfylte actionfilmen «13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi».

Kroppsforvandlingen bidro blant annet til økt selvbilde og et bedre sexliv, skal vi tro skuespilleren selv.

- Det føles så mye bedre for meg å være veltrent, fordi da føler jeg meg mye bedre. Jeg blir en mer seksuell person, fortalte skuespilleren til ELLE Magazine i 2016.

På spørsmål om hvordan Blunt liker den nye versjonen av ektemannen, svarte han:

- Sannheten er at hun er den personen som liker meg for akkurat den jeg er. Men, jeg tror ikke hun kommer til å kaste den veltrente kroppen min ut av senga akkurat, innrømmet han til magasinet.

LES OGSÅ: Stjerneparets hysteriske bilde setter fyr på nettet