«Jegertvilling»-Kristine:

Røper hemmeligheten bak arret

- Det endte i et blodbad og var jævlig vondt, forteller Kristine Thybo Hansen om hendelsen som førte til at hun måtte sy 18 sting i ansiktet.

ARR I FJESET: Som du kan se har Kristine Thybo Hansen (til venstre), til forskjell fra søstera Johanne, et ganske synlig arr på høyre siden av ansiktet. Arret stammer fra en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ARR I FJESET: Som du kan se har Kristine Thybo Hansen (til venstre), til forskjell fra søstera Johanne, et ganske synlig arr på høyre siden av ansiktet. Arret stammer fra en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Johanne (31) og Kristine Thybo Hansen (31) har dratt TV-seerne med seg på jakt både i USA og på hjemstedet i Reisadalen. I den tredje og så langt siste sesongen av «Jegertvillingene», som ble sendt på TV i 2018, møtte de folk fra hele landet som viste dem sine jaktmarker.

Det er ikke veldig mye som skiller de to tvillingene utseendemessig. Én forskjell er piercingen de begge har rett over overleppa. Kristine har nemlig sin piercing på venstre side, mens Johanne har sin på motsatt side.

Men det er én liten detalj til som skiller de to jentene fra Nordreisa i Troms og Finnmark.

- Blodbad

Oppmerksomme TV-seere har kanskje lagt merke til at Kristine har et arr på høyre kinn, og til Se og Hør forklarer hun nå hvor arret stammer fra - en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel.

- Jeg husker det som at det var i går. Det skjedde på bursdagen til broren min, da han fylte ti år, og jeg og han gikk ned i kjelleren for å hente bursdagskaker til gjestene, sier hun.

Hun fortsetter:

- Nede i kjelleren sto det et bord med en vektstang på. Jeg begynte å klatre opp på den stanga, som hadde bortimot hundre kilo på seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer