Matt LeBlanc:

Røper hemmelige «Friends»-detaljer

Matt LeBlanc opplevde mye rart under seriens tid på skjermen.

SPESIELL TID: Matt LeBlanc som som spilte Joey Tribbiani i «Friends» røper detaljer fra da serien rullet over skjermene. Her sammen med David Schwimmer og Matthew Perry. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL TID: Matt LeBlanc som som spilte Joey Tribbiani i «Friends» røper detaljer fra da serien rullet over skjermene. Her sammen med David Schwimmer og Matthew Perry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Friends», eller «Venner for livet» på norsk, gikk som en farsott over internasjonale så vel som norske tv-skjermer fra 1994 til 2004.

Vennskapet mellom karakterene Monica Geller, Chandler Bing, Ross Geller, Rachel Green, Joey Tribbiani og Phoebe Buffay har blitt et vennskap mange kjenner seg igjen i og føler de er en del av.

Det betyr også at fansen stadig jubler når stjernene bak karrakterene avslører hemmeligheter fra tiden på settet - og nå gjøres det igjen.

Joey Tribbiani, eller Matt LeBlanc (52) som han egentlig heter, gjester nemlig denne uken «The Kelly Clarkson Show» hvor han ifølge Fox News avslører at flere rare hendelser fant sted rundt ham mens han spilte inn serien.

- Det var i løpet av uken, på kvelden, så var jeg tilfeldigvis innom flere tv-kanaler og så på nyhetene, forklarer LeBlanc innledningsvis.

- Av en eller annen grunn så hadde de delt tv-skjermen inn i seks deler. Hvert livebilde var av husene våre, som et kamera filmet fra helikoptere, fortsetter han.

Ser tilbake

Det er som kjent seks hovedroller i «Friends», spilt av henholdsvis Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox og David Schwimmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer