«Friends»

Røper hemmelig romanse i kulissene

I et nytt intervju kan «Friends»-stjernene fortelle om det seerne ikke fikk se på skjermen.

GJENFORENT: Mot slutten av måneden blir fansen gjenforent med denne gjengen. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB
GJENFORENT: Mot slutten av måneden blir fansen gjenforent med denne gjengen. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den siste episoden av «Friends» ble sluppet i 2004, har fansen gått rundt med håpet om at de seks vennene skal finne tilbake til hverandre.

I fjor tok endelig ventingen slutt idet HBO Max bekreftet at Jennifer Aniston (52), Courteney Cox (56), Lisa Kudrow (57), Matt LeBlanc (53), Matthew Perry (51) og David Schwimmer (54) dukker opp sammen på skjermen atter en gang.

Premieredatoen 27. mai, noe som innebærer at fansen snart får muligheten til å gjenforenes med vennegjengen.

Ovenfor People kan imidlertid «Friends»-besetningen mimre tilbake til de første ti sesongene av den verdenskjente komiserien, og alt som foregikk under innspillingen.

Deriblant, den hemmelige flørtingen som befant seg i kulissene.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Den største flørten

I forkant av premieren ble de nemlig samlet av People for å se tilbake på tiden de har hatt sammen i forbindelse med suksesserien.

I intervjuet blir «Friends»-stjernene spurt om å dele ut nominasjoner til hverandre med titler som blant annet «mest emosjonell». Denne tittelen er det for øvrig Aniston som mottar fra sine kolleger.

PAR: I serien blir Ross og Rachel gift, og sammen får de barnet Emma. Foto: Warner Bros. /Bright/Kauffman/Crane Pro/Kobal/REX/NTB
PAR: I serien blir Ross og Rachel gift, og sammen får de barnet Emma. Foto: Warner Bros. /Bright/Kauffman/Crane Pro/Kobal/REX/NTB Vis mer

Andre titler inkluderer «den første til å rote med replikkene», der Kudrow går av med seieren, og «den første til å le og bryte tagningen», som gikk til Kudrow og Aniston på delt førsteplass.

Blant nominasjonene kommer det også frem at Jennifer Aniston og David Schwimmer, som spiller Rachel Green og Ross Geller i serien, skal ha hatt en flørt underveis i innspillingen.

Da hele «Friends»-gjengen skulle nominere «den største flørten» blant dem, kunne nemlig alle i besetningen si seg enig i at seriens turtelduer, Schwimmer og Aniston, skulle tildeles den ærefulle tittelen.

Videre spør journalisten om det virkelig var en romanse på gang mellom de to, noe Schwimmer raskt svarer med: «Neste spørsmål».

«I begynnelsen», sier Cox, før hun blir avbrutt av Aniston, som i likhet med sin angivelige flørt, svarer: «Neste spørsmål».

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Ikke invitert

Selv om romansen har blomstret mellom Aniston og Schwimmer under innspillingen av serien, har begge hatt andre relasjoner både underveis og i etterkant av serien.

Aniston giftet seg blant annet med Brad Pitt (57) i 2000, før det ble slutt fem år etter. I 2011 fant hun kjærligheten på nytt med skuespilleren Justin Theroux (49), og fire år senere kunne paret avsløre at de skulle gifte seg.

På den stjernespekkede gjestelisten til kjendisbryllupet sto blant annet «Friends»-kollegene, Lisa Kudrow og Courteney Cox, samt talkshowdronningen Ellen DeGeneres (57).

Til tross for flere år som medskuespillere ble altså ikke de mannlige «Friends»-kollegene invitert til den store dagen.

Dette skal ha vært spesielt sårende for David Schwimmer, da han skal ha følt seg «ignorert».

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Ifølge nettstedet, InTouch Weekly, spiste Schwimmer middag med «Friends»-kollega Matt LeBlanc i Beverly Hills, da Jennifer Anistons bryllup ble et tema i samtalen.

- Noen i nærheten overhørte at de snakket om at de ikke ble invitert. David var virkelig sint. Han sa at han ikke kunne tro at han ble ignorert som gjest siden han var en viktig person i Jens liv i ti år, hevdet en kilde den gang.

Ekteskapet skulle imidlertid ikke vise seg å være langvarig, da Aniston og Theroux bestemte seg for å skilles i slutten av 2017.

LES OGSÅ: - Hun får meg til å le veldig, veldig hardt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer