Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren:

Røper hemmelig rolle i frieriet

Artisten deler detaljer fra frieriet.

FORLOVET: Pernilla Wahlgren gikk inn i 2023 som en nyforlovet kvinne. Nå røper hun at datteren Bianca Ingrosso hadde en finger med i spillet. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB
FORLOVET: Pernilla Wahlgren gikk inn i 2023 som en nyforlovet kvinne. Nå røper hun at datteren Bianca Ingrosso hadde en finger med i spillet. Foto: Björn Lindahl / Aftonbladet / NTB Vis mer
Publisert

I romjulen kom den gledelige nyheten om at Pernilla Wahlgren (55) og kjæresten Christian Bauer hadde forlovet seg. Det røpet hun i et innlegg på Instagram til et bilde av de to som viste frem ringene.

«Jeg sa JA», bekreftet hun under posten.

I sin egen podkast, som hun har sammen med venninnen Sofia Wistam (56), åpner Wahlgren nå om detaljene i det romantiske frieriet, og røper samtidig at datteren, Bianca Ingrosso (28), spilte en vesentlig rolle. Det skriver svenske Expressen.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Romantisk

Den nyforlovede 55-åringen forteller at begivenheten fant sted i en fjellhytte uten strøm og innlagt vann, og at de var omgitt av levende lys. Paret hadde akkurat spist en treretters middag.

Han hadde tatt med en høyttaler, og da deres favorittlåt «Falling» kom på begynte artisten å improvisere en rap til sangen. Da hun snudde seg mot kjæresten satt han på kne.

- Jeg fniser så mye fordi jeg holder på med den ironiske rappen min og han sitter på gulvet og får ikke ut et ord fordi han er så rørt at han ikke kan snakke. Så jeg rapper og han gråter.

Til slutt fikk Bauer stilt det store spørsmålet, til et rungende «ja» fra Wahlgren.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Spesialdesignet ring

Selve forlovelsesringen hadde Bauer fått hjelp av Ingrosso til å fikse, og samtidig holde frieriplanene hemmelige.

- Bianca visste om det, fordi Christian hadde fått henne til å finne ut av ringstørrelsen min. Og hun har et smykkemerke, så hun sa til meg for noen uker siden: «Mamma, jeg trenger ringstørrelsen din, du skal få noen ringer av meg», forteller hun.

Ringene er vist frem på Instagram, men en helt spesiell detalj er det likevel ikke så mange som har lagt merke til. Bauer har nemlig fikset en spesialdesignet ring med en ananas.

Influencer Bianca Ingrosso om hvorfor hun er så mye i Norge Vis mer

- Ringen er så mye meg og så mye Chrille (Christian, journ.anm.). (...) Jeg synes det er så søtt og sjarmerende, det er humoren vår. Det trenger ikke være den største ringen men en svær diamant. Han ønsket å lage en personlig ring til meg, og han vet hvor mye jeg liker ananas. Den er veldig fin, forklarer 55-åringen.

Når bryllupet skal finne sted er fortsatt uklart, men ifølge Expressen vil det trolig finne sted på en strand eller i Stockholms skjærgård.

LES OGSÅ: Iselin Guttormsen bekrefter kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer